Liga 2

Faza anului în Liga 2 » Portarul a marcat de la 70 de metri împotriva Stelei! Motivul pentru care golul de senzație a fost anulat

+19 Foto
Golul portarului Cristian Andrei, din CSA Steaua – Dacia Unirea Brăila, a fost anunlat // FOTO: Captură LookSport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 august 2021

În minutul 8 al partidei dintre CSA Steaua și Dacia Unirea Brăila, 5-2, a avut loc faza începutul de sezon din Liga 2.

La scorul de 1-1, oaspeții au marcat un gol spectaculos, prin portarul Cristian Andrei, dar arbitrul Sorin Vădana a anulat reușita.

Gol anulat în CSA Steaua – Dacia Unirea Brăila

Goalkeeperul Daciei Unirea Brăila a executat lung o lovitură de la 70 de metri de poarta adversă. Mingea a căzut în careul Stelei și l-a depășit pe portarul Raul Bălbărau și a intrat în poartă.

  • Foto: Captură LookSport

Bucuria elevilor lui Florentin Petre a fost însă de scurtă durată. Arbitrul a anulat reușita lui Cristian Andrei, explicând că era vorba de o lovitură indirectă. Astfel, pentru că niciun alt jucător nu a atins mingea, golul nu a fost validat, iar Bălbărau nu a fost taxat pentru gafa sa uriașă.

Start nebun în CSA Steaua – Dacia Unirea Brăila

Meciul din Ghencea a avut un start spectaculos. Jucătorii lui Daniel Oprița au deschis rapid scorul, în minutul 4, prin Bogdan Chipriliu, care a înscris cu un șut de la 10 metri. „Militarii” au fost egalați rapid, după doar două minute, după golul lui Gabriel Răducan, fost atacant la Dinamo.

Nou promovată, CSA Steaua a început excelent sezonul. Steliștii au două victorii în primele două meciuri din Liga 2 și, până la acest meci, nu încasaseră niciun gol. De partea cealaltă, Dacia Unirea Brăila are două un punct în două etape, după egalul cu Ripensia (0-0).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.