Liga 2

Daniel Oprița, furios și după victoria categorică: „N-am pățit asta de când antrenez”

+19 Foto
Daniel Oprița / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 august 2021

Steaua București a învins-o categoric pe Dacia Unirea Brăila, scor 5-2, roș-albaștrii având punctaj maxim după primele trei etape. Tehnicianul Daniel Oprița a avut însă motive de nemulțumire după meci.

„Militarii” nu primiseră niciun gol până astăzi, iar Oprița și-ar fi dorit ca invincibilitatea să continue și după meciul cu echipa lui Florentin Petre. Realitatea din teren a fost însă alta. Apărarea Stelei a comis câteva gafe mari, iar Dacia Unirea Brăila a revenit de două ori pe tabelă.

Daniel Oprița: „Nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat”

„Sunt mulțumit că am marcat cinci goluri, puteau fi mai multe. Nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat în apărare astăzi. N-am luat asemenea goluri de când antrenez. Le-am spus de atâtea ori jucătorilor că nu jucăm la ofsaid. 

Sunt foarte supărat pe jucători, pentru modul în care au tratat jocul pe fază defensivă. Voiam să nu luăm goluri, să avem tot zero în dreptul golurilor primite. Nu putem să aruncăm vina pe oboseală. În fotbal, dacă nu tratezi serios orice fază, jocul se schimbă. Le-am spus jucătorilor că trebuie să jucăm așa cum cere fotbalul”, a spus Daniel Oprița, la Digi Sport. 

Portarul Brăilei a marcat de la 70 de metri împotriva Stelei, golul a fost anulat

În minutul 8 al partidei dintre CSA Steaua și Dacia Unirea Brăila, a avut loc faza începutul de sezon din Liga 2. La scorul de 1-1, oaspeții au marcat un gol spectaculos, prin portarul Cristian Andrei, dar arbitrul Sorin Vădana a anulat reușita

Goalkeeperul Daciei Unirea Brăila a executat lung o lovitură de la 70 de metri de poarta adversă. Mingea a căzut în careul Stelei și l-a depășit pe portarul Raul Bălbărau și a intrat în poartă. 

Bucuria elevilor lui Florentin Petre a fost însă de scurtă durată. Arbitrul a anulat reușita lui Cristian Andrei, explicând că era vorba de o lovitură indirectă. Astfel, pentru că niciun alt jucător nu a atins mingea, golul nu a fost validat, iar Bălbărau nu a fost taxat pentru gafa sa uriașă.

VIDEO Robert Niță, ironic în disputa CSA Steaua - FCSB: „Mă bucur că am jucat la FC Nimeni, măcar nu am stat în tribună”

>

Citește și alte știri din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.