Campionate

AUCH! Ronaldo se va înfuria după declarațiile fostului său coleg: „Și-ar da viața să vină la PSG! Messi e mai bun”

Di Maria, 33 de ani, a făcut o declarație curajoasă despre fostul său coleg de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo (36). Totul în contextul transferului lui Leo Messi (34) la PSG.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 august 2021

Di Maria, 33 de ani, a făcut o declarație curajoasă despre fostul său coleg de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo (36). Totul în contextul transferului lui Lionel Messi (34) la PSG.

  • Di Maria a evoluat alături de Cristiano Ronaldo la Real Madrid între 2010 și 2014. Va fi prima dată când Angel va juca la nivel de club alături de Messi, coechipierul său din naționala Argentinei.

Di Maria: „L-am adus pe Messi, care e mai bun decât Cristiano Ronaldo”

Cristiano Ronaldo și-ar da viața să fie la PSG, dar noi l-am adus pe Messi, care, din fericire, e mult mai bun decât Cristiano!

Jucătorii și calitatea lor de la PSG... ceva unic! Iar Lionel Messi e altceva. N-am văzut niciun fotbalist ca el, deși am jucat alături de Cristiano, Neymar, Mbappe, Rooney, Van Persie, Ibrahimovic, Bale, Benzema. E foarte ușor să joci cu Leo. Alergi și îți pune mingea la picior. 

Am o relație foarte bună cu el, chiar și în afara terenului. Cred că Messi se va simți mai bine aici decât la Barcelona”, a declarat Di Maria pentru TYC Sport.

Planul lui PSG » Stadion mai mare și un transfer „galactic” în echipă: ar fi tridentul visat!

Președintele clubului PSG, Nasser Al-Khelaifi, îl va lăsa să plece liber vara viitoare pe Kylian Mbappé, pentru a-l lua pe Cristiano Ronaldo, tot gratis.

Planul de expansiune al lui Nasser Al-Khelaifi continuă. Președintele lui PSG vrea să renoveze stadionul, să aibă o capacitate mai mare, și anunță o discuție în viitorul apropiat cu primarul Anne Hidalgo.

Leo Messi și Sergio Ramos sunt acum coechipieri la PSG, Foto:GettyImages

„Ador «Parc des Princes», dar trebuie mărit, e important pentru viitor. Un club mare are o arenă de 80.000 de locuri, să nu rămânem în urmă", a declarat NAK pentru Le Parisien.

„Vom vorbi cu Anne Hidalgo, pentru că «Parc» este inima clubului". Momentan, „Parc des Princes" poate primi 48.000 de spectatori.

În același timp, Al-Khelaifi studiază și un alt transfer, pentru vara viitoare, care să promoveze și mai mult viitorul Mondial, din Qatar (21 noiembrie - 18 decembrie 2022).

Dacă Mbappé nu va accepta nici până atunci prelungirea contractului, îl va lăsa să plece liber, la sfârșit de angajament. Și, dezvăluie cotidianul spaniol AS, ar vrea să ia în loc un alt jucător gratis. Pe Cristiano Ronaldo. Și lui i se va încheia în 2022 acordul cu Juventus.

Ar forma o tripletă așteptată de mult timp: Messi - Cristiano - Neymar. MCN. Chiar dacă ar avea o medie de vârstă de 34 de ani!

Messi a început antrenamentele cu PSG:

Citește mai multe știri despre Cristiano Ronaldo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.