Liga 1

N-a mai suportat! Discurs-manifest după UTA - CSU Craiova: „Am dinții făcuți praf! Incredibil ce mi-a spus arbitrul”

+34 Foto
Nicușor Bancu, fundașul oltenilor, a răbufnit după UTA - CSU Craiova, foto: Alexandra Fechete

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 august 2021

UTA a învins-o pe CSU Craiova, scor 1-0, în runda #5 din Liga 1. Nicușor Bancu, fundașul oltenilor, a răbufnit la final, acuzând jocul dur al adversarilor!

  • Nicușor Bancu, fundașul stânga al oltenilor, a fost lovit cu cotul în plină figură de Roger, mijlocașul arădenilor, în minutul 22 al partidei. 

Nicușor Bancu, discurs manifest: „Am dinții făcuți praf! Arbitrul mi-a zis că adversarul proteja mingea”

„Trebuie să-mi repar dintele acum, după intrarea lui Roger. M-a lovit cu cotul! Am dinții făcuți praf și arbitrul îmi spune că protejează mingea adversarul. E incredibil! Trebuie să facem ceva cu arbitrajul. Ne călcau, ne loveau cu cotul. 

Noi dacă facem ceva, trebuie să primim 5 etape de suspendare. Ei au jucat foarte dur! Ăsta nu a fost fotbal, a fost altceva. 

Când nu câștigi, tot timpul este presiune. Noi suferim de la meci la meci. Acum nu am arătat foarte bine. E greu când sunt și accidentări, se creează tensiuni. Și din acest motiv nu ne iese jocul mereu. Nu știu dacă e o criză. Sunt câteva meciuri mai proaste”, a declarat Nicușor Bancu la Telekom Sport.

Cotul în figură primit de Nicușor Bancu de la Roger, foto: captura Look TV

Intrare violentă asupra lui Nicușor Bancu în UTA - CSU Craiova

În minutul 22 al meciului UTA - CS Universitatea Craiova, la 0-0, Nicușor Bancu, fundașul stânga al oltenilor, a fost lovit cu cotul în plină figură de Roger, mijlocașul arădenilor.

Deși i-a spart buza jucătorului oltean, arbitrul întâlnirii Adrian Cojocaru i-a arătat doar cartonașul galben lui Roger. 

„Putea să-i rupă vreo doi dinți”, a punctat comentatorul Digi Sport Andrei Tivilichi.

După ce a primit îngrijiri medicale, Bancu s-a dus glonț la arbitrul întâlnirii pentru a-l întreba de ce nu l-a eliminat pe brazilianul arădenilor. Foarte nervos, acesta a fost oprit în drumul spre „central” de Florin Iacob, goalkeeperul celor de la UTA.

Bancu a continuat partida cu un bandaj în gură și și-a verificat în mai multe rânduri dantura, cel mai probabil din cauza unui dinte afectat de lovitura încasată.

De altfel, partida de la Arad a fost una extrem de agresivă, cu multe intrări la limita regulamentului.

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.