Liga 1

Nou record! Câți fani au fost la Rapid - FCSB + scenografiile galeriilor

+37 Foto
Din informațiile GSP, pentru derby-ul Rapid - FCSB s-au vândut în jur de 35.000 de bilete.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 august 2021

Din informațiile GSP, pentru derby-ul Rapid - FCSB s-au vândut în jur de 35.000 de bilete. 5.000 în sectorul dedicat oaspeților.

Atmosferă senzațională pe Arena Națională! Giuleștenii aveau nevoie de cel puțin 21.500 de spectatori, la derby-ul cu FCSB, pentru a bifa cea mai mare asistență acasă din ultimele decenii, nivelul maxim fiind atins la disputa cu PSV, de acum 10 ani, în grupele Europa League

>

Rapid, nou record de suporteri la meciul cu FCSB!

35.000 de spectatori cu FCSB - record în ultimele două decenii din postura de gazdă pentru trupa vișinie. Cei mai mulți fani pe care Rapid i-a avut pe teren propriu în acest interval au fost bifați în septembrie 2011. 

La foarte scurt timp după ce Arena Națională fusese inaugurată, Rapid a intrat pe noul stadion pentru a juca împotriva lui PSV în grupele Europa League. A pierdut cu 1-3, însă a avut în tribune 21.320 de fani.

>

Scenografia galeriei Rapidului:

Ironie a rapidiștilor către rivala FCSB

Scenografia galeriei lui FCSB:

Rapid - FCSB. Prețuri bilete:

  • Peluză – 20 de lei
  • Tribuna I – 35 de lei
  • Tribuna II – 55 de lei

Conflict între suporteri! Jigniri și derapaje rasiste

Primii care au pornit atacul au fost rapidiștii, care i-au ironizat pe cei din peluza FCSB. „Pentru noi sunteți niște oi”, a fost mesajul care a pornit din galerie. Ultrașii echipei din Berceni au ripostat imediat, folosind însă scandări rasiste: „Ciorilor, ciorilor”. 

Apoi, suporterii rapidiști de la tribuna a 2-a au fost la un pas să se ia la bătaie, dar jandarmii au intervenit imediat și au despărțit cele două tabere.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.