Liga 1

Opinie drastică după Rapid - FCSB 1-0: „ZERO organizare! Florinel Coman l-a abandonat pe Șerban”

+38 Foto
Rapid a învins-o pe FCSB, 1-0, foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 august 2021

Vasile Miriuță, prezent în studioul Look Sport, a comentat la cald victoria celor de la Rapid în fața FCSB, 1-0. 

„O atmosferă extraordinară. Știam ce pot să facă suporterii Rapidului. O atmosferă de fotbal, de derby. A câștigat echipa mai bine organizată, care și-a dorit mai mult. S-a văzut spiritul Rapidului. FCSB a fost o dezamăgire totală. Nu am văzut organizare, niciun traseu.

 Fiecare a jucat după capul lui. Rapidul cu o apărare cu experiență nu a avut probleme pe atacul FCSB. A fost o dezamăgire totală din partea FCSB. Mă așteptam la mai mult fotbal. Florinel Coman nu l-a ajutat deloc pe Șerban, au fost tot timpul 2 contra 1. Bine, nici Șerban nu a făcut un meci bun, dar nici nu a fost deloc ajutat. Când jucătorul nu știe de frica antrenorului, el face ce vrea pe teren”, a explicat Miriuță. 

L-aș întreba pe Tănase ce a jucat astăzi? I-a spus antrenorul să țină de minge două minute, să frâneze jocul? Spune să întrebăm antrenorul, dar știe foarte bine cine e antrenor acolo. Acolo e un sat fără câini”, a completat fostul antrenor al lui Dinamo. 

+38 Foto
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP

Nou record! Câți fani au fost la Rapid - FCSB

Din informațiile GSP, pentru derby-ul Rapid - FCSB s-au vândut în jur de 35.000 de bilete. 5.000 în sectorul dedicat oaspeților.

Atmosferă senzațională pe Arena Națională! Giuleștenii aveau nevoie de cel puțin 21.500 de spectatori, la derby-ul cu FCSB, pentru a bifa cea mai mare asistență acasă din ultimele decenii, nivelul maxim fiind atins la disputa cu PSV, de acum 10 ani, în grupele Europa League

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.