Liga 1

Continuă războiul! Sefer, despre meleul de la final: „I-am bătut!” + „Steliștii au rămas în Ghencea, nu i-am văzut”

+38 Foto
Rapid - FCSB 1-0 | Antonio Sefer, jucătorul giuleștenilor eliminat spre finalul întâlnirii după un meleu iscat cu jucătorii roș-albaștrilor, se laudă cu prestația din conflictul cu adversarii săi.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 16 August 2021

Rapid - FCSB 1-0 | Antonio Sefer, jucătorul giuleștenilor eliminat spre finalul întâlnirii după un meleu iscat cu jucătorii roș-albaștrilor, se laudă cu prestația din conflictul cu adversarii săi.

Rapid - FCSB 1-0. Sefer: „I-am bătut și pe teren și în afară”

>

„M-a luat valul la final, am avut o ieșire necontrolată. M-am dus să-l apăr pe Belu, cum să-l las singur?, e fratele meu. Am fost doi și important e că i-am bătut și în teren și în afara terenului. Nu ca la rugby. Suntem o familie, sărim unul pe altul. Este o greșeală totuși, sper să n-o mai repet”, a declarat Sefer.

„Suporterii noștri sunt minunați. Nu se aștepta nimeni să avem aceste rezultate. Sperăm să nu luăm niciun gol. Mergem la antrenamente de marți și așteptăm următorul joc”, a mai spus acesta.

„Câștigați și pentru că la voi nu sună nimeni din lojă?”, l-a întrebat un reporter pe Sefer. „Noi avem antrenor, nu vreau să mă bag peste alte echipe”, a răspuns Sefer, care a continuat cu o ironie adresată suporterilor rivalei: Fanii Stelei nu știu unde au fost, au rămas prin Ghencea, pe-acolo”.

Horațiu Moldovan: „Le-am arătat fecesebiștilor cine e mai bun. Nu banii primează la fotbal”

>

Rapid - FCSB 1-0. Autogolul lui Vinicius, decisiv

+38 Foto
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP

Puține ocazii importante în prima repriză. Pănoiu, de la 20 de metri, a vrut să-l testeze pe Vlad, dar mingea s-a dus pe lângă (21). În replică, Florinel Coman și-a încercat norocul de la marginea lui „16”. La fel de neinspirat (26). 

Prima șansă mai periculoasă le-a aparținut gazdelor. Săpunaru, pe respingere, n-a cadrat un „drop” din interiorul careului (29). Câteva secunde mai târziu, Vinicius le-a dat emoții giuleștenilor. Lovitura de cap a brazilianului a trecut la mică distanță de stâlpul din dreapta lui Moldovan.

Rapidul a intrat în avantaj grație unui autogol. Centrarea lui Belu din dreapta l-a încurcat pe Alex Crețu, care a ratat degajarea. Mingea s-a lovit ulterior de genunchiul lui Vinicius și a intrat în plasă (39). 

FCSB a alergat după egalare în partea secundă, dar a pus rareori poarta adversă în pericol. Coman, Tănase și Moruțan au încercat să desfacă apărarea Rapidului cu acțiuni individuale, în zadar însă. Nici puternicul Mamut nu a fost mai eficient, fiind anihilat perfect de veteranii Săpunaru și Dragoș Grigore.

Finalul a fost unul tensionat, Sefer și Șerban fiind eliminați după un meleu.

Grație acestui succes, Rapid, fără gol primit în acest sezon, urcă pe locul 2, fiind la două lungimi în spatele liderului CFR. FCSB, cu 8p, se clasează pe 4.

Runda următoare, FCSB primește vizita lui Sepsi, în timp ce Rapid se va deplasa în Moldova, pentru confruntarea cu FC Botoșani.

Giuleștenii, atmosferă fantastică înaintea reprizei secunde

>

Citește mai multe știri despre Rapid - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.