Liga 1

Steaua, ironii la adresa FCSB în timpul derby-ului cu Rapid » Ce a postat CSA

+32 Foto
Reprezentanții Clubului Sportiv al Armatei au felicitat galeria Rapidului pentru scenografia afișată la derby-ul cu FCSB de aseară / foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 august 2021

Reprezentanții Clubului Sportiv al Armatei au felicitat galeria Rapidului pentru scenografia afișată la derby-ul cu FCSB de aseară, câștigat de giuleșteni cu 1-0. 

Continuă „înțepăturile” de la distanță dintre CSA Steaua și FCSB, entitățile care pretind că dețin istoria și palmaresul roș-albaștrilor. Rivalitatea a ieșit la suprafață și aseară, după ce rapidiștii și-au afișat scenografia, una care reprezenta ironiza faptul că FCSB susține că este Steaua.

CSA Steaua, ironii la adresa FCSB

Pe pagina oficială de Instagram, cei de la CSA Steaua i-au felicitat pe ultrașii Rapidului, printr-o postare la Story în care atașat mai multe emoji cu aplauze.

În urmă cu două zile, ultrașii Stelei care evoluează în Liga 2 au ironizat printr-un banner afișat în Ghencea derby-ul dintre FCSB și Rapid: „Derby-ul promovat toată săptămâna / Joacă partidul cu stâna”

Rapid, nou record de suporteri la meciul cu FCSB!

Atmosferă senzațională pe Arena Națională! Giuleștenii aveau nevoie de cel puțin 21.500 de spectatori, la derby-ul cu FCSB, pentru a bifa cea mai mare asistență acasă din ultimele decenii, nivelul maxim fiind atins la disputa cu PSV, de acum 10 ani, în grupele Europa League

Suporterii rapidiști au pregătit o scenografie ironică aseară, ținta fiind fanii celor de la FCSB. „www.FC-FCSB=Steaua.ro / Error 404 page not found”, a fost banner-ul uriaș afișat în peluza vișinie aseară.

Rapid a avut 35.000 de spectatori în tribune cu FCSB - record în ultimele două decenii din postura de gazdă pentru trupa vișinie. Cei mai mulți fani pe care Rapid i-a avut pe teren propriu în acest interval au fost bifați în septembrie 2011.

Atunci, la foarte scurt timp după ce Arena Națională fusese inaugurată, Rapid a intrat pe noul stadion pentru a juca împotriva lui PSV în grupele Europa League. A pierdut cu 1-3, însă a avut în tribune 21.320 de fani.

Conflict între suporteri! Jigniri și derapaje rasiste

Primii care au pornit atacul au fost rapidiștii, care i-au ironizat pe cei din peluza FCSB. „Pentru noi sunteți niște oi”, a fost mesajul care a pornit din galerie. Ultrașii echipei din Berceni au ripostat imediat, folosind însă scandări rasiste: „Ciorilor, ciorilor”.

Apoi, suporterii rapidiști de la tribuna a 2-a au fost la un pas să se ia la bătaie, dar jandarmii au intervenit imediat și au despărțit cele două tabere.

FOTO Suporterii Rapidului sărbătoresc cu jucătorii victoria de senzație cu FCSB

+32 Foto
Rapid, sărbătoare cu fanii după 1-0 cu FCSB, foto: Raed Krishan/GSP

VIDEO Giuleștenii, atmosfera fantastică înaintea reprizei secunde

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.