Liga 1

Mesaj vehement după derby: „FCSB a fost măcinată de schimbări proaste!” + „Todoran? Post de umilință”

+38 Foto
Dinu Todoran // FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 august 2021

În direct la GSP LIVE, Dumitru Dragomir a comentat situația de la FCSB, după înfrângerea cu Rapid, 0-1.

Fostul președinte al LPF a criticat schimbările făcute de Gigi Becali și a vorbit despre situația antrenorului Dinu Todoran, care e mai mult „secundul” patronului.

VIDEO Dumitru Dragomir, categoric după Rapid - FCSB: „Todoran are un post de umilință”

>

„Todoran nu are nicio vină!  Ar trebui respectat, nu blamat. Faptul că e un tip umil și un tip așezat, nu trebuie blamat. Așa a înțeles patronul lui capitalismul. 

La FCSB trebuie să se cristalizeze 12-14 jucători, să vină Cristea înapoi, care ajunsese la echipa națională, dar acum nu mai e bun, să se termine cu experimentele și să se lase echipa care a fost, cu tineri, nu cu jucători de 28 de ani sau 38 de ani, care sunt lenți. Când echipa a început să joace, ea a fost măcinată de schimbări proaste.

Pe Todoran și Becali îi doare în pălărie! Ce post are? Are un post de umilință! Ăsta nu e post! El trebuie respectat pentru aspectul pe care-l are”, a spus Dumitru Dragomir la GSP LIVE.

Pentru noi, pentru suporteri este o înfrângere rușinoasă. Sigur că antrenorul e vinovat, dar mă aștept la o altă atitudine din partea lor. Nu am făcut un joc strălucit, nu ne-am comportam așa cum ar fi trebuit. Începutul nu e deloc bun, credeam că ne-am revenit după victoria cu Craiova. 

Domnul Becali e patronul și dumnealui ia decizii. Nu știu nimic despre vreo ședință, cu mine nu are nicio ședință/ E doar un început de campionat, o să vedem ce am făcut bine, ce am făcut rău. Din punctul meu de vedere, eu am cei mai buni jucători. Îmi reproșez jocul echipei și rezultatul 
- Dinu Todoran, antrenor FCSB

Citește mai multe știri despre Rapid - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.