Liga 1

Doi jucători pleacă GRATIS de la FCSB, după eșecul cu Rapid + Moruțan și Coman, distruși de Becali: „Îmbătrânesc în România”

Gigi Becali dă afară doi jucători afară după Rapid - FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 august 2021

După Rapid – FCSB 1-0, Gigi Becali s-a luat de jucătorii săi și a anunțat că este gata să renunțe la Alexandru Crețu (fundaș, 29 de ani) și Iulian Cristea (fundaș, 27 de ani).

Patronul FCSB s-a declarat dezamăgit de prestațiile jucătorilor săi, în special de Alexandru Crețu, care a greșit la faza în care Vinicius și-a marcat în proprie poartă. 

Pe lista de „victime” a omului de afaceri au mai intrat Iulian Cristea, Olimpiu Moruțan, Darius Olaru și Florinel Coman.

Gigi Becali anunță că FCSB renunță la Alexandru Crețu și Iulian Cristea

„Care să fie concluziile? Nu avem fundași centrali. O să vină Miron și o să avem. În al doilea rând, am greșit la schimbări. L-am scos pe Olaru și l-am băgat pe unul care nu știu ce este, nu mai e fotbalist (n.r. Moruțan, introdus la pauză în locul lui Olaru). Apoi, nu știu ce e cu Florinel Coman. Dacă va continua așa, va îmbătrâni în România.

Acum să spun și ce a fost bun. S-a jucat doar la o poartă. Nu ne-a bătut Rapid. Ne-a bătut Crețu. Acum o să îi spun să îi caut echipă. Nu poți da în minge, dai doar pasă la ei și dai și autogol... Îi zic că mai e perioadă de transferuri. Îl las liber, așa cum l-am luat. I-am dat și bani.

Pe Coman cine să dea bani? Pe Moruțan vreau 3 milioane. Să-l anunțați pe Terim. Înseamnă că ăsta e Moruțan cel adevărat. Dacă a jucat 3-4 meciuri așa... A zis că face, că drege. Aseară era pe acolo, se ascundea de minge, trăgea aiurea... Făcea niște tâmpenii.

Olaru a greșit și el multe mingi. Noi nu aveam nevoie să pasăm decisiv, Trebuia să pasăm până să-i obosim, că venea golul. Dar Olaru voia să dea pasă decisivă. Așa gol nu am văzut în viața mea... După a venit și Cristea care dădea toate mingile la adversar. Nu că-i critic, dar ăsta e adevărul. Pe Cristea și Crețu îi las liberi”, a spus Gigi Becali la Pro X.

  • Alexandru Crețu este un mijlocaș defensiv, care poate juca și ca fundaș central. A venit liber de contract în vară, după ce și-a terminat contractul cu  NK Maribor. A bifat 7 meciuri pentru FCSB
  • Iulian Cristea (fundaș central) a venit la FCSB în vara lui 2019 și a bifat 88 de partide pentru formația roș-albastră. E cotat la 1,5 milioane de euro

+38 Foto
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP

VIDEO Dumitru Dragomir, după Rapid - FCSB: „Todoran trebuie respectat, nu blamat!”

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.