Tenis

Triumf presărat cu lacrimi » Camila Giorgi, campioană la Montreal după o săptămână de vis!

+8 Foto
Camila Giorgi / Sursă foto Twitter Omnium Banque Nationale

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 august 2021

Ce moment pentru Camila Giorgi! La 29 de ani, italianca a obținut duminică cel mai important triumf al carierei. A învins-o pe Karolina Pliskova (29 de ani, 6 WTA) și a pus mâna pe trofeul de la Montreal. Al treilea turneu al carierei, însă cel mai strălucitor. 

Giorgi, fost număr 26 mondial, a luat cu ea forma bună etalată toată săptămâna și în finala de la Montreal. Fără emoții și cu multă dezinvoltură, fosta mare speranță a tenisului feminin și-a expus din nou calitățile în fața finalistei de la Wimbledon, pe care o învinsese și în urmă cu două săptămâni, la Jocurile Olimpice. 

Italianca s-a imps în două seturi muncite, scor 6-3, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră și 42 de minute de joc. Finalul a găsit-o pe Camila în lacrimi, parcă nerealizând momentul pe care-l trăia.

+8 Foto
Camila Giorgi / Sursă foto Twitter Omnium Banque Nationale
  • Sursă foto Twitter Omnium Banque Nationale

Camila Giorgi, campioană la Montreal după o săptămână de vis!

E pur și simplu uimitor. Sunt foarte fericită pentru ce am realizat în această săptămână”, a spus Giorgi, cea care s-a mai impus în carieră la 's-Hertogenbosch (2015) și Linz (2018).

Lista jucătoarelor pe care Giorgi le-a învins la Montreal e impresionantă, semn că italianca e din nou încrezătoare în calitățile sale și poate fi considerată una dintre favorite la US Open. Pe rând, Mertens, Podoroska, Petra Kvitova, Coco Gauff, Pegula și Karolina Pliskova s-au înclinat în fața jucătoarei din Italia.

Metamorfoza Camilei Giorgi. În primăvară, era ironizată pe internet

După ce a fost eliminată în primul tur al Mastersului 1000 de la Miami de rusoaica Ludmila Samsonova, fanii au ironizat-o pe italiancă pentru noianul de poze sexy publicate pe Instagram, „Poate dacă ți-ai arăta mai puțin fundul și nu te-ai mai dezbrăca atâta ai mai câștiga și tu vreun meci!”. Câteva luni mai târziu, Camila Giorgi tocmai ce a izbutit performanța carierei!

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.