Liga 1

Ion Crăciunescu, șocat de una dintre deciziile de arbitraj din UTA - Craiova: „E mutilare! Trebuia direct roșu”

+34 Foto
Ion Crăciunescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 16 August 2021

Fostul arbitru Ion Crăciunescu (70 de ani) consideră că Roger (25) ar fi trebuit eliminat pentru faultul comis asupra lui Nicușor Bancu (28) în UTA - CSU Craiova 1-0.

Nicușor Bancu, fundașul stânga al oltenilor, a fost lovit cu cotul în plină figură de Roger, mijlocașul arădenilor, în minutul 22 al partidei.

„Trebuie să-mi repar dintele acum, după intrarea lui Roger. M-a lovit cu cotul! Am dinții făcuți praf și arbitrul îmi spune că protejează mingea adversarul. E incredibil! Trebuie să facem ceva cu arbitrajul. Ne călcau, ne loveau cu cotul”, a „tunat” Bancu după meci.

Ion Crăciunescu, despre faultul reclamat de Bancu: „E mutilare, direct roșu!”

Fotbalistul Craiovei a avut buza spartă în urma duelului, dar arbitrul Adrian Cojocaru a arătat doar cartonașul galben, decizie pentru care a fost „taxat” de Ion Crăciunescu.

„Bancu primește un cot în gură. Uitați-vă ce bine este plasat arbitrul. Îi dai galben, dar te duci apoi și vezi că are sânge pe față, că i-a scos dintele. Nici atunci nu te convingi să-i dai roșu? Poți să schimbi decizia. Sau poate nu ai voie să dai roșu. 

Bancu are dreptate, cum să nu aibă? Pentru ce încurajăm așa ceva? Ia uitați-vă, mutilezi un om? E mutilare asta, direct roșu!”, a spus Crăciunescu, la emisiunea „Liga DigiSport”.

Intrare violentă asupra lui Nicușor Bancu în UTA - CSU Craiova 

În minutul 22 al meciului UTA - CS Universitatea Craiova, la 0-0, Nicușor Bancu, fundașul stânga al oltenilor, a fost lovit cu cotul în plină figură de Roger, mijlocașul arădenilor. Deși i-a spart buza jucătorului oltean, arbitrul întâlnirii Adrian Cojocaru i-a arătat doar cartonașul galben lui Roger. 

„Putea să-i rupă vreo doi dinți”, a punctat comentatorul Digi Sport Andrei Tivilichi. După ce a primit îngrijiri medicale, Bancu s-a dus glonț la arbitrul întâlnirii pentru a-l întreba de ce nu l-a eliminat pe brazilianul arădenilor. Foarte nervos, acesta a fost oprit în drumul spre „central” de Florin Iacob, goalkeeperul celor de la UTA.

 Bancu a continuat partida cu un bandaj în gură și și-a verificat în mai multe rânduri dantura, cel mai probabil din cauza unui dinte afectat de lovitura încasată. De altfel, partida de la Arad a fost una extrem de agresivă, cu multe intrări la limita regulamentului.

Cotul în figură primit de Nicușor Bancu de la Roger, foto: captura Look TV

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.