Liga 1

Ce salariu va avea Edi Iordănescu la FCSB: „E singurul lucru care nu s-a negociat”

Edi Iordănescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 august 2021

Edi Iordănescu (43 de ani) este foarte aproape de a deveni noul antrenor principal de la FCSB.

Într-o intervenție la DigiSport, patronul de la FCSB a recunoscut că Edi Iordănescu nu a semnat contractul care i-a fost propus, dar s-a declarat încrezătorul că o va face curând. 

Anghel Iordănescu, tatăl antrenorului, spune că nu au existat negocieri în privința salariului, Edi acceptând propunerea făcută de patronul de la FCSB. Acesta, după cum a declarat Gigi Becali, va fi același pe care Iordănescu l-a avut sezonul trecut la CFR Cluj, 15.000 euro

Ce salariu va avea Edi Iordănescu la FCSB: „Nu a existat negociere pentru salariu”

„Nu este important să îl sfătuiesc eu, ci ce va decide el. Vă spun că niciodată Gigi Becali nu a fost așa deschis, așa cooperant. I-a spus lui Edi: «trece ce vrei tu în contract, batem palma și trecem la treabă». Singurul lucru despre care nu au discutat, unde nu a fost niciun fel de negociere, a fost salariul

Salariul a fost cel pe care i l-a oferit Gigi Becali. Chiar a spus Edi că nu îl interesează ce bani primește, ci să facă performanță. Am avut o discuție dimineață cu Gigi Becali și am înțeles din discuțiile cu Edi că a fost extrem de deschis, de cooperant, din toate punctele de vedere. Sper să se facă”, a spus Iordănescu Senior, la „Fotbal Club”, pe DigiSport. 

Gigi Becali: „I-am spus lui Vali: «Fac tot ce vrea el!»” 

Deși declarase că Edi Iordănescu a semnat contractul pe care i l-a propus, Gigi Becali a revenit și a admis că venirea lui Edi Iordănescu nu e încă oficială. Totuși, patronul de la FCSB este încrezător că acest lucru se va întâmpla curând. Latifundiarul susține că îi va respecta toate cerințele antrenorului și că nu se va mai implica la echipă.

„Eu am crezut că a semnat. Ne-am înțeles, trebuia să facă restul cu Argăseală, să semneze. Asta fac acum. I-am spus și eu lui Vali, că am aflat că nu a semnat. I-am spus lui Vali: «fă ce cere, scrie-i tot tot ce vrea. Fac tot ce vrea el!».

Dacă el așa vrea, pe mine mă interesează ce vrea el? Mă interesează să scap eu, poate aveți dreptate și voi. Dacă 100 de oameni spun că ești beat, atunci da, mă, poate ești, atunci dormi. Și atunci ia stai mă, de ce sunt eu încăpățânat? Poate greșesc, poate așa e”, a spus Becali.

Detalii despre contractul dintre Edi Iordănescu și FCSB:

  • Durata contractului: 9 luni;
  • Salariul: 20.000 de euro pe lună, același ca la CFR Cluj;
  • Primă pentru câștigarea titlului: 100.000 de euro;
  • 500.000 euro dacă va fi demis;
  • Tehnicianul are dreptul de a rezilia unilateral contractul dacă Gigi Becali va vorbi public despre antrenor și jucători.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.