Europa League

Ruptură totală la CFR » Șumudică a dat un ultimatum: „Ori pleacă ei, ori eu!” + Greii vestiarului nu-l mai vor! Ce au strigat în vestiar, după meci

Marius Șumudică

Articol de Dan Udrea  —  miercuri, 18 august 2021

Meciul de la Belgrad, pierdut, 0-4, cu Steaua Roșie Belgrad a însemnat ruptura totală dintre antrenorul Marius Șumudică și cei mai importanți jucători ai clujenilor.

După ce la conferința de presă de după meci, Șumudică și-a criticat dur jucătorii, fără a-i nominaliza, aceștia s-au săturat de acuzele antrenorului campioanei.

Aceștia nu sunt de acord cu modul în care tehnicianul aruncă în public acuze fără să le spună mai întâi lor ce are să le reproșeze. Iar vocile lui Mario Camora, Ciprian Deac sau Ovidiu Hoban chiar au greutate nu doar în vestiar, ci și în fața șefilor.

„Nu e corect ce face! Nu așa se rezolvă problemele din jocul echipei. Într-adevăr, Șumudică e un bun motivator, părea destul de abil în relația cu vestiarul, dar ultimele sale declarații ne fac să credem altceva. Doar noi suntem vinovați, el nu poate antrena greșeli, așa spunea! 

Păi el face primul 11. El alege jucătorii. El trebuie să simtă cine e cel mai în formă, cine e cel mai pregătit să joace. Sincer, e vrăjeală multă la Șumudică și, ceea ce este cel mai important, nu are consistență ca antrenor! Pe parte fizică suntem la pământ”, au spus fotbaliștii, potrivit Fanatik.

Nici Șumudică nu mai vrea să continue cu ei

Sursele GSP susțin că Șumudică nu mai accepta sa lucreze cu cei 3 fotbaliști menționați mai sus, acesta dând și un ultimatum: „ori pleacă ei, ori eu”. Șumudică a luat foc când a aflat ce s-a întâmplat în vestiar, după meci:  jucătorii strigau: „La revedere, Șumi, la revedere!"

Porumboiu: „Edi Iordănescu e 10 clase peste Șumudică”

Fostul arbitru l-a comparat pe Șumudică cu Edi Iordănescu, fostul antrenor al lui CFR, ajuns acum la FCSB.

„Iordănescu a fost de două ori la Vaslui. Dacă va face față presiunii, va reuși. Este zece clase peste Șumudică. Eu știu să îi apreciez pentru că i-am avut pe amândoi în ogradă. E tobă de carte, știe trasee. La Vaslui el făcea totul, Șumudică era antrenor prin cartier”, a spus Porumboiu la ProX.

Conferința de presă a lui Marius Șumudică:

>

Citește alte știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.