Tenis

Simona Halep nu se teme de coronavirus: „Nu îmi e frică! Dacă lumea s-ar vaccina mai mult ar fi mai bine”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 august 2021

Simona Halep (14 WTA, 29 de ani) a revenit pe teren după accidentare și se află în SUA, acolo unde participă la turneul de la Cincinnati.

După victoria din primul tur de la Cincinnati, scor 6-4, 3-6, 6-1, cu Magda Linette (29 de ani, 44 WTA), Halep a vorbit despre cum se simte jucând tenis în pandemie și despre decizia de a se vaccina, în februarie și martie, împotriva COVID-19, declarând că acum se simte mai în siguranță și că și-ar dori ca mai multă lume să se vaccineze.

„Nu îmi e teamă de coronavirus pentru că sunt vaccinată. Mă simt protejată! Totuși, am grijă și port mască atunci când sunt înconjurată de mulți oameni.

Nu îmi plac bulele în care stăm. Mă simt foarte stresată când sunt într-o astfel de bulă. Deci, dacă lumea s-ar vaccina tot mai mult ar fi mai bine. Nu am mai avea atât de multe restricții”, a spus Simona Halep, potrivit Skysports.

Obiectivul meu este să fiu sănătoasă și să joc cât mai mult posibil. Am nevoie de meciuri oficiale. Chiar dacă mă antrenez mult, nu e la fel. Pentru a câștiga încredere am voie să joc .
– Simona Halep

Simona Halep (29 de ani, 14 WTA) va juca în turul II al turneului de la Cincinnati cu americanca Jessia Pegula (27 de ani, 30 WTA), joi dimineață, în jurul orei 02:00.

Simona Halep a avut COVID-19

În finalul lui octombrie, Simona Halep a dezvăluit că a contactat coronavirusul, ea vindecându-se fără probleme. 

„M-am speriat, da. De la zi la zi, așteptam să se întâmple ceva rău, dar bine că nu s-a întâmplat și că am avut simptome foarte lejere. Nu e de glumă cu acest virus și cred că toată lumea trebuie să se protejeze pentru a trece cu bine peste această perioadă”, spunea Halep pentru GSP despre perioada în care a fost bolnavă.

VIDEO Ion Țiriac știe unde suferă Simona Halep în 2021: „Are o singură problemă”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.