Liga 1

Vizită-surpriză la antrenamentul de azi al lui Dinamo + ultimele informații despre situația lui Paul Anton

Ionel Dănciulescu, alături de vedeta Sorescu / foto: Eduard Apostol

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 19 august 2021

Dinamo a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru meciul cu Farul Constanța de vineri seara. Azi, „câinii” s-au pregătit în Ștefan cel Mare, unde au avut și un oaspete de seamă. 

  • Farul - Dinamo se joacă vineri, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi, Telekom și Look+.

Ionel Dănciulescu, una dintre legendele din istoria recentă a clubului, și-a făcut apariția la antrenamentul roș-albilor. Danciu s-a salutat cu Dario Bonetti, fostul său antrenor, și a glumit apoi cu Paul Anton și Steliano Filip, doi dintre jucătorii cu ștate vechi la Dinamo.

>

E sigur, Paul Anton nu joacă nici cu Farul!

Chiar dacă s-a antrenat cot la cot cu colegii săi, Paul Anton nu va fi în lot nici mâine seară. Liderul „câinilor” a bifat un singur meci în acest sezon, 3-2 cu Voluntari, apoi s-a accidentat. La conferința de presă de după antrenament, Steliano Filip a confirmat că Anton nu intră în calculele lui Bonetti pentru duelul de la malul mării.

„Suntem Dinamo, ne-am dori să luăm toate cele trei puncte din deplasarea cu Farul”, a spus Steliano, care a mărturisit apoi că nu se gândește la o plecare din Ștefan cel Mare, chiar dacă în unele interviuri acordate în ultima perioadă nu a ezitat să-și exprime nemulțumirile.

Sold-out la Farul - Dinamo

Deși Dinamo a fost învinsă luni de CS Mioveni, 0-1, suporterii sunt în continuare alături de echipă. Ultrașii „câinilor” vor să-i susțină în număr mare pe jucătorii lui Dario Bonetti și la meciul de la Ovidiu, cu Farul, de vineri (ora 21:30). 

Partida dintre Farul Constanța și Dinamo București, programată vineri, de la ora 21:30, se va juca cu tribunele la capacitatea maximă admisă de protocoalele în vigoare.

Conform protocolului în vigoare, din cauza pandemiei de coronavirus, stadioanele din România pot primi fani până la 75% din capacitate. Asta înseamnă că micuța arenă din Ovidiu va găzdui aproximativ 3.400 de spectatori la meciul Farul - Dinamo.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.