Liga 1

Iordănescu, dezvăluiri despre contract: „M-am gândit ce să scriu ca să nu accepte! N-am venit la FCSB să fac bani din clauze”

Edi Iordănescu / Captură GSP

Articol de Vlad Nedelea  —  joi, 19 august 2021

Edi Iordănescu și-a intrat deja în rol la FCSB. A luat contact cu echipa, iar astăzi a susținut prima conferință de presă, una în care nu s-a ferit de niciun subiect. 

Iordănescu jr. a explicat cum a reușit Gigi Becali să-l convingă să semneze cu FCSB. Patronul „roș-albaștrilor” l-a șocat pe tehnician în momentul în care i-a acceptat toate condițiile. Edi Iordănescu ar fi solicitat ca în contract să existe o clauză prin care patronul să fie împiedicat să intervină la echipă. În caz contrar, acesta va fi nevoit să-i achite antrenorului suma de 500.000 euro.

Edi Iordănescu: „Nu vreau să fac bani din amenzi și clauze de reziliere”

„Am multe clauze în contract, dar mă amendează patronul dacă spun condițiile clauzei de 500.000 de euro. Scopul meu este să câștig bani din performanță, nu din amenzi și clauze de reziliere. Nici după ce am plecat prima oară de la CFR Cluj n-am fost fericit că am luat clauza. N-am venit aici pentru ca la finalul lunii să rup o chitanță și să i-o trimit patronului”, a explicat Edi Iordănescu.

„Recunosc că după ce am plecat de acolo (n.a - de la negocieri) am fost șocat de cum a pus problema și de ceea ce a promis. Mi-a spus că o să accepte orice pun în contract și că fără să verifice va spune DA. Eram convins 100% că nu semnez și m-am gândit ce să pun ca să nu accepte

Am făcut treaba asta cu avocații mei. Contractul a plecat spre club și m-a convins când l-am văzut la TV că spune că o să accepte orice. M-a sensibilizat extrem de tare și a fost factorul decisiv care m-a determinat să ajung aici. MM a avut un rol deosebit în convingerea mea de a semna.

. E adevărat că i-am solicitat niște lucruri, i-am cerut să fie temperat, chiar dacă e nervos în unele momente. Dacă are nemulțumiri, să le îndrepte către mine. Eu sunt cel care va trage la răspundere jucătorii - Edi Iordănescu, antrenor FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.