Liga 1

O echipă din Liga 1 se mută pe stadionul lui Dinamo » Anunțul făcut de LPF

Academica Clinceni va disputa următoarele meciuri de acasă pe stadionul lui Dinamo.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 august 2021

Academica Clinceni va disputa următoarele meciuri de acasă pe stadionul lui Dinamo. 

Academica efectuează lucrări importante la arena din Clinceni. A fost nevoită să caute un nou stadion pentru meciurile de pe teren propriu din perioada următoare, iar varianta aleasă este stadionul Dinamo. Primul meci care se va juca aici este cel cu CS Mioveni, din runda cu numărul 7, programat luni, 30 august, de la ora 18:00. 

Gazonul din Clinceni, în reparații

Adrian Budeanu, primarul din Clinceni, a vorbit despre lucrările de la stadionul din Clinceni, într-un interviu acordat Gazetei: „Gazonul din Clinceni este deplorabil. Au început deja lucrările pentru drenaj și încălzire a gazonului. Am profitat și de faptul că se va întrerupe campionatul pentru meciurile naționalei din septembrie".

Chindia, ultimul meci al lui Poenaru?

Ilie Poenaru (44 de ani) ar putea fi primul antrenor demis din noul sezon. Tehnicianul care a dus Academica Clinceni în play-off-ul Ligii 1, campionatul trecut, a primit un avertisment public din partea primarului din Clinceni, Adrian Budeanu, nemulțumit de evoluția echipei ilfovene, cinci înfrângeri în primele cinci etape (0-2 cu Sepsi, 1-2 cu CFR Cluj, 1-3 cu Dinamo, 1-2 cu FCU Craiova, 0-1 cu FC Voluntari).

Îi mai dăm o șansă. Vedem ce va fi la meciul următor, cu Chindia. Poenaru a avut stabilitate, liniștea necesară să lucreze la Clinceni. Au mai fost perioade când n-au fost rezultate, dar și-a făcut treaba, a muncit. Dar, se pare, că vine un ciclu în viața unei echipe când trebuie să te desparți. 

Nu ai ce să faci dacă nu apar rezultate. Sunt deja cinci înfrângeri. Normal, trebuia să avem 9 puncte în primele cinci etape. Am jucat cu Dinamo, care știm în ce situație este, cu FCU Craiova, acasă, și cu Voluntari, care nu ne-a dominat deloc.

- Adrian Budeanu, primar Clinceni

VIDEO Dinamo, antrenament pe arena din Ștefan cel Mare, înaintea meciului cu Farul 

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.