Stranieri

Ștefan Radu a semnat! Comunicatul oficial

Ștefan Radu // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 19 August 2021

Ștefan Radu (34 de ani) și-a prelungit contractul cu Lazio pentru încă un sezon. Fundașului îi expirase în această vară fosta înțelegere cu romanii.

„Lazio anunță că a prelungit contractul fotbalistului Ștefan Radu pentru încă un sezon”, au comunicat oficial italienii.

Ștefan Radu continuă la Lazio

Radu a fost dorit în această vară și de Inter, unde ar fi colaborat cu fostul său antrenor de la Lazio, Simone Inzaghi.

„Este un exemplu! Nu cred că un alt jucător aflat în locul său ar fi făcut aceeași alegere”, a spus Matteo Materazzi, fratele lui Marco Materazzi, legendă a fotbalului italian, pentru Corriere dello Sport.

Conform presei din Italia, Radu va avea un salariu mai mic față de 1,5 milioane de euro pe an, suma pe care o încasa până acum în Peninsulă.

2.000.000 de euroe cota lui Ștefan Radu, potrivit Transfermarkt

Ștefan Radu a fost împrumutat de Dinamo la Lazio în ianuarie 2008, în schimbul sumei de 1 milion de euro. În iunie 2008, italienii l-au transferat definitiv, plătind încă 3.5 milioane de euro.

6 trofeea cucerit Ștefan Radu cu Lazio: 3 Cupe și 3 Supercupe

Ștefan Radu este jucătorul cu cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio, după ce a depășit recordul deținut de Giuseppe Favalli. Acesta a strâns 412 partide pentru romani în 13 ani petrecuți pe Olimpico.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.