Liga 1

Șumudică răspunde după ce Porumboiu a spus că e cu 10 clase sub Iordănescu: „Fac publice mesajele!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 august 2021

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, susține că va face publice o serie de mesaje prin care să conteste ceea ce a declarat Adrian Porumboiu, fostul său patron de la FC Vaslui, deunăzi despre el: „Edi Iordănescu e cu 10 clase peste! Îi făcea tactica la Vaslui!”.

  • Iordănescu a fost „secundul” lui Șumudică la FC Vaslui la începutul sezonului 2012-2013. În același an, Edward a ocupat o scurtă perioadă de timp postul de interimar la formația din Moldova.

„O să fac publice niște mesaje din perioada Vaslui, o să vedeți ce s-a întâmplat atunci în relația Șumudică-Iordănescu-Porumboiu. Atunci o să se convingă toată lumea care e adevărul. Eu nu contest valoarea lui Edi, îl respect, mi-aș dori să fie cât mai mulți antrenori profesioniști în România”, a declarat Șumudică la „Digi Sport Special”.

Nu vreau să comentez, m-a onorat, dar nu vreau prin comparație. Mă bucur că domnul Porumboiu, care tot timpul a avut respectul meu, m-a apreciat. Am ținut aproape de-a lungul timpului, am avut o colaborare extraordinară, dar nu e normal să comentez. Mai mult decât atât Șumi este amicul meu, nu mi-a fost niciodată prieten, dar l-am apreciat mereu din punct de vedere profesional, așa cum fac și cu ceilalți colegi ai mei
Edi Iordănescu, antrenor FCSB

Adrian Porumboiu: „Iordănescu are 10 clase peste Șumudică”

Adrian Porumboiu, fost finanțator la FC Vaslui, a comentat numirea lui Edward Iordănescu (43 de ani) și s-a amuzat pe seama planului lui Gigi Becali de a nu se mai implica la FCSB.

„Asta e cea mai bună glumă! (n.r. - a început să râdă). Îl vedeți pe Gigi să se retragă!? Nu poate! I-a intrat în sânge. El vorbește frumos... O să ceară voie de la preot ca să vorbească. O să-i dea voie și el o să ne zică «Mi-a dat duhovnicul voie». Nu o să tacă! În niciun caz. Dar e bine că spune asta.

Edi a fost la Vaslui, secund și principal. Am avut o părere foarte bună despre el. Mi-a plăcut foarte mult de el, dar trebuie să fie mai consistent. De multe ori cedează prea repede. 

Ca să fiu sincer, este 10 clase peste Șumudică! Eu i-am avut amândoi în ogradă. Edi e tobă de carte, e minuțios și pregătește foarte bine meciurile. La Vaslui, el făcea totul, Șumudică era antrenor prin cartier Dacă e lăsat, se va simți mâna lui. Gigi a făcut o mutare excelentă”, a spus Porumboiu la Pro X.

Edi Iordănescu, prima conferință de presă la FCSB

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.