Liga 1

Se îndeplinește marea dorință a lui Edi Iordănescu? Antrenorul recunoaște: „Mi-aș dori să joc în Ghencea!”

+44 Foto
Edi Iordănescu recunoaște că și-ar dori ca FCSB să poată evolua în Ghencea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 august 2021

Edi Iordănescu (43 de ani) a recunoscut joi, la prima conferință de presă în calitate de antrenor al FCSB-ului, că și-ar dori ca echipa lui să evolueze pe noul stadion din Ghencea, locul unde tatăl său a scris istorie.

În prezent, din cauza conflictului dintre CSA Steaua și FCSB, accesul clubului lui Gigi Becali în Ghencea e interzis. Edi Iordănescu a refuzat să comenteze disputa identitară dintre cele două entități, dar nu și-a putut ascunde dorința de a putea juca alături de noua sa echipă pe ultramoderna arenă din Ghencea.

Se îndeplinește marea dorință a lui Edi Iordănescu?

„Sunt aici să aduc spiritul înapoi. Dacă cineva crede că vor fi schimbări majore pe termen scurt, se înșală! Nu vreau să-i necăjesc, îi avertizez să se încarce cu puțină răbdare. Trebuie să schimbăm rapid implicarea și starea de spirit.

Nu mai vreau să comentez subiectul FCSB - Steaua. Am copilărit în Ghencea. Mi-aș dori să joc acolo, bineînțeles, acolo am crescut. Eu am spus ce-mi doresc. 

Am o singură tristețe în suflet, mai exact faptul că pe prieteni de-ai mei din copilărie acum îi văd împărțiți. Când intervine confuzia și lumea pleacă în două direcții e cel mai trist lucru. Nu doar pentru clubul Steaua, ci și pentru fotbalul românesc și chiar pentru societate”. 

Suporterii au un rol esențial. Garanția sunt eu. Nu au digerat bine unele lucruri petrecute până acum. Va fi o întâlnire în care vom puncta anumite lucruri. Fără suporteri, va fi foarte greu să reușim. Am nevoie de suporteri, la fel cum jucătorii au nevoie de ei. Îi știu supărați, frustrați, știu că le e dor de performanțe, dar doar Dumnezeu face minuni, eu nu fac. E nevoie de timp și muncă. Îi aștept aproape.
 - Edi Iordănescu, antrenor FCSB

FCSB vrea să joace în Ghencea!

În această vară, Gigi Becali, patronul de la FCSB, a comunicat că vicecampioana a făcut oficial cerere pentru a juca pe stadionul Steaua, din Ghencea.

„Am făcut cerere pentru Ghencea, noi facem totul sub formă legală. Vrem să vedem, am făcut și la Arcul de Triumf și ne-au spus că nu au încă modalitatea de a închiria, nu au forma juridică necesară. Am făcut și la Ghencea, să vedem ce ne spun”, declara Becali în luna iulie, la Pro X.

Totuși, pare puțin probabil ca FCSB să primească undă verde. Surse apropiate CSA Steaua susțin că în niciun caz nu poate fi soluționată cererea FCSB-ului de a închiria stadionul din Ghencea cel puțin până anul viitor.

VIDEO Edi Iordănescu, prima conferință de presă la FCSB

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.