Campionate

Blindat

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bojan Krkici îşi va prelungi contractul cu Barça pînă în 2013. Are numai 17 ani.

Cu doar un obiectiv rămas, Cham­pions League, FC Bar­ce­lo­na caută să-şi aranjeze vii­to­rul. Urgenţa: prelungirea con­trac­­tului lui Bojan Krkici. La primul său sezon la echipa mare, puştiul de doar 17 ani a devenit rapid o re­ve­laţie. Are deja 25 de partide ju­cate şi 8 goluri marcate în Primera, atîtea cît Ronaldinho şi unul peste Henry, doar Eto’o depăşindu-l (14). Plus 7 meciuri şi o reuşită în Ligă.

Ascensiunea jucătorului cu tată sîrb şi mamă spaniolă a sărit în ochi şi altora. Cum în vară el poate pleca gratis, tîr­coa­le îi dau în­deo­sebi Mi­lan şi Chel­­sea, a căror ofer­tă sa­la­ria­­lă ar fi de 2,5 mi­­lioa­ne de eu­ro. Con­ştienţi că şi-ar putea pierde noua bi­ju­te­rie, cata­la­nii ripostează. Pro­pu­ne­rea e făcută: acord pe 5 ani, pînă în 2013, clauză de reziliere de mini­mum 100 de mi­li­oane de euro şi un salariu sta­gio­nal de 1,75 de mili­oa­ne. Sumă sem­ni­ficativ mai mare fa­ţă de cei nu­mai 60.000 € pe sezon, cît ia Krkici acum, sumă la care se adau­­gă prime în funcţie de reali­zări.

Chestionat, Bojan a anunţat că vrea să rămînă în “Camp Nou”. “Ţin la fidelitate”, a ex­plicat el. La Barça este de cînd avea 8 ani.

60.000 de­ euro pe sezon e ac­-­tualul salariu al lui Bojan

1,75 mil. de euro anual va lua Krkici prin noul acord

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.