Liga 1

Ce i-a transmis Marius Șumudică lui Edi Iordănescu după scandalul provocat de Adrian Porumboiu » Mesaj și pentru Dan Petrescu

Marius Șumudică Foto:Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 august 2021

Marius Șumudică a vorbit despre relația cu Edi Iordănescu, antrenor la FCSB, în urma declarațiilor date de Adrian Porumboiu despre cei doi și a ținut să-i transmită un mesaj lui Dan Petrescu, care spunea că se va întoarce la CFR.

După ce Porumboiu l-a atacat pe Șumudică, spunând că Edi Iordănescu este cu 10 clase peste el, antrenorul lui CFR Cluj a ținut să precizeze că are o relație bună cu Iordănescu, aceștia chiar vorbind la telefon.

„Se bucură de aceeași simpatie și din partea mea. Și eu îl respect, mi-a fost secund o perioadă, a lucrat cu mine. Am vorbit aseară la telefon vreo jumătate de oră cu el. M-a sunat după emisiune și am vorbit, dacă vă ajută o astfel de informație. Lucrurile între noi sunt normale, de profesioniști. 

Îl respect, n-am niciun fel de problemă și chiar îl felicit că în perioada asta de când activez la CFR Cluj n-am văzut absolut nimic, nici negativ, nici pozitiv. Băiatul s-a abținut, nu a discutat, cum nici eu nu discut despre ceea ce face el”, a spus Șumudică la conferința de presă.

Răspuns dur pentru Pormboiu

O să fac publice niște mesaje din perioada Vaslui, o să vedeți ce s-a întâmplat atunci în relația Șumudică-Iordănescu-Porumboiu. Atunci o să se convingă toată lumea care e adevărul. Eu nu contest valoarea lui Edi, îl respect, mi-aș dori să fie cât mai mulți antrenori profesioniști în România.
-Marius Șumudică, la emisiunea  „Digi Sport Special”.

Răspuns pentru Dan Petrescu

Antrenorul lui CFR Cluj a ținut să-i răspundă lui Dan Petrescu după ce  „Bursucul” a  anunțat că va reveni într-o zi să antreneze la Cluj.

„Nu comentez ceea ce spun alți antrenor, care au fost aici. Dânșii au fel de fel de păreri, fel de fel de dorințe, văd, de doleanțe… Fiecare e liber să spună ce își dorește. În momentul de față, CFR-ul are antrenor, în numele lui Marius Șumudică, iar Șumudică are o echipă pe care o antrenează și se numește CFR Cluj”, a spus Șumi.

Video. Conferința de presă a lui Marius Șumudică înaintea meciului cu FC Argeș:

Citește alte știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.