Liga Campionilor

Ce transferuri face Sheriff pentru Ligă! Ia un titular de la Euro 2020, crescut de Hagi

Boban Nikolov a semnat cu Sheriff Tiraspol

Articol de Răzvan Luțac  —  vineri, 20 august 2021

Boban Nikolov, jucător crescut la Academia Hagi, are șansa de a juca în grupele Ligii Campionilor. Echipa la care a ajuns azi, Sheriff Tiraspol, trebuie să reziste la Zagreb după 3-0 acasă cu Dinamo pentru grupele competiției supreme

Boban Nikolov a semnat cu Sheriff Tiraspol și are ocazia să joace în grupele Ligii Campionilor. Anunțul a fost făcut mai devreme pe site-ul campioanei Republicii Moldova.

Nikolov a jucat în ultima jumătate de sezon în Serie B, la Lecce, unde ajunsese de la MOL Fehervar. La Fehervar a ieșit campion al Ungariei. Înainte, luase două titluri în Macedonia de Nord cu Vardar și a jucat la Viitorul în Liga 1, petrecându-și ultimii doi ani de juniorat la Academia Hagi.

Nikolov are deja 37 de selecții în echipa națională a Macedoniei de Nord, pentru care a marcat două goluri, ambele în meciuri oficiale, și a reprezentat-o la Euro 2020.

Nikolov a fost titular în primele două meciuri de la CE (1-3 cu Austria și 1-2 cu Ucraina) și a intrat în minutul 78 al ultimei partide, 0-3 în Olanda.

La Sheriff, Nikolov ar putea debuta chiar în returul cu Dinamo Zagreb. În tur, echipa sa a învins cu 3-0 și are prima șansă de calificare în grupele Champions League.

Ar fi prima calificare a unei echipe din Republica Moldova în Liga Campionilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.