Liga 1

Gafă majoră de arbitraj! Faza care putea schimba soarta meciului Farul - Dinamo

Farul - Dinamo | În minutul 54, Jefte Betancor, atacantul gazdelor, a reușit un gol din propria jumătate!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 august 2021

Farul - Dinamo | În minutul 47, Bradley de Nooijer, fundașul stânga al dobrogenilor, trebuia să fie eliminat.

La 1-0 pentru gazde, De Nooijer l-a faultat pe Giani Crețu, care avea șansa să fie angajat în profunzime de Robert Moldoveanu, cu balonul la picior:

De Nooijer, avertizat în prelungirile primului act, l-a tras de braț pe Crețu. În ciuda protestelor venite din tabăra oaspeților, „centralul” George Găman l-a iertat pe olandez de al doilea galben. 

Decizia corectă - trimiterea lui De Nooijer la cabine - ar fi putut schimba soarta partidei de la Ovidiu, mai ales că Farul a dus scorul la 3-0 în următoarele minute.

De Nooijer a văzut primul galben în minutul 45+2, când, fără să aibă vreo legătură cu mingea, l-a oprit pe Steliano Filip ca la rugby:

Farul - Dinamo. Gol superb reușit de Jefte Betancor!

Farul - Dinamo | În minutul 54, Jefte Betancor, atacantul gazdelor, a marcat din propria jumătate!

De la 55 de metri, „vârful” spaniol, transferat în această vară de dobrogeni de la FC Voluntari, a lansat un trasor splendid. Totuși, mingea nu intra în plasă dacă Mihai Eșanu, portarul „câinilor”, nu aluneca înainte.

Golul va candida probabil la reușita campionatului. Eșanu a fost extrem de afectat de gol și a dus mâinile la față după reușita lui Jefte.

Tot Jefte a deschis scorul la Ovidiu. Atacantul lui Hagi a finalizat o acțiune superbă a constănțenilor în minutul 12. „Execuție de jucător bun, execuție de atacant! Așa șutează un jucător inteligent! Hagi a făcut o afacere foarte bună cu el”, declara Ionel Dănciulescu la pauză.

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.