Liga 1

Dario Bonetti, după eșecul usturător cu Farul: „Aici e diferența!”

Farul - Dinamo 3-0 | Dario Bonetti, antrenorul „câinilor”, subliniază diferența existentă între cele două cluburi.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 20 August 2021

Farul - Dinamo 3-0 | Dario Bonetti, antrenorul „câinilor”, subliniază diferența existentă între cele două cluburi.

Nu acesta e meciul pe care noi trebuia să-l câștigăm. Avem alt obiectiv față de ei. Am evoluat împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din Liga 1. Au jucători buni, tehnici, rapizi. Noi suntem în altă realitate. Trebuie să muncim în fiecare zi pentru a deveni mai buni. 

Că pierzi cu 0-1 sau cu 0-3 e la fel. Trebuie să ne gândim să creștem calitatea jocului. Pentru a crește calitatea tinerilor, avem nevoie de timp. Problemele tehnice pot fi mai rele decât problemele financiare acum. Ne pare rău pentru fani, dar știu și ei situația, sunt lângă echipă. Dacă ar pune și ei presiune, ar fi mai greu.

Cei de la Farul au de unde alege jucătorii, au un proiect construit în urmă cu mai mult timp. Asta e diferența!”, a declarat Bonetti.

Sper ca Paul Anton să fie apt pentru meciul următor, avem nevoie de el
Dario Bonetti, antrenor Dinamo

Farul - Dinamo 3-0. „Câinii”, năuciți la Ovidiu

Farul a făcut cel mai bun meci al sezonului în fața „câinilor”. Spaniolul Jefte Betancor a dovedit din nou că este un transfer reușit. A deschis scorul în minutul 12, cu un șut plasat din interiorul careului.

Imediat după pauză, Jefte s-a înscris în cursa pentru reușita sezonului. A punctat cu o lovitură din propria jumătate. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 57, de George Ganea, în ciuda ocaziilor imense ratate de constănțeni.

Farul se instalează confortabil pe loc de play-off în Liga 1. Este pe 4, cu 11 puncte obținute în 6 runde. Are o apărare de invidiat, un singur gol încasat. De cealaltă parte, Dinamo rămâne cu 6 puncte, obținute împotriva celor două formații din Ilfov, Voluntari și Clinceni.

Emisiunea GSP Live după Farul - Dinamo 3-0:

Citește mai multe știri despre Farul - Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.