Liga 1

Unul dintre liderii lui Dinamo, apel disperat către conducere: „Unii n-au jucat nici la Liga 2 până acum! Nu văd bine treaba”

+14 Foto
Farul Constanța a învins-o fără drept de apel pe Dinamo, scor 3-0, în runda cu numărul 6 din Liga 1. Alexandru Răuță (29 de ani) crede că fără întăriri va urma un sezon infernal.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 20 August 2021

Farul Constanța a învins-o fără drept de apel pe Dinamo, scor 3-0, în runda cu numărul 6 din Liga 1. Alexandru Răuță (29 de ani) crede că fără întăriri va urma un sezon infernal. 

Alexandru Răuță, unul dintre cei mai experimentați fotbaliști rămași în lotul lui Dinamo, le cere conducătorilor să facă tot posibilul pentru a aduce jucători noi la echipă. În caz contrar, mijlocașul „câinilor” prevede un sezon complicat. 

Alexandru Răuță, după Farul - Dinamo 3-0: „Avem nevoie de întăriri!”

„Știam că vor veni și momente dificile. Am luat și un gol de cascadorii râsului și asta a fost. Lucrurile astea nu se antrenează. O execuție ca a lui Jefte se întâmplă o dată pe sezon. L-a prins pe Eșanu ieșit...

Gândiți-vă că noi, cei mai în vârstă, încercăm să îi intergrăm ușor-ușor. Unii dintre ei nu au jucat nici la Liga 2, doar la Liga 3. E greu. Noi suntem o echipă în formare, dar așteptările sunt mari. Anul ăsta va fi infernal de greu. Dacă nu se fac niște transferuri, nu văd bine treaba.

Până acum două etape ne-au ieșit lucrurile, cred că sunt echipe într-o situație mai rea. Doar că noi pierdem din turație. Am tras un semnal de alarmă mai de mult. Fără transferuri va fi foarte greu”, a spus Alexandru Răuță, la Telekom Sport. 

Au jucători cu calitate, dar nu sunt greu de oprit. Am avut noi o seară neagră. Au fost niște execuții frumoase. Trebuie să muncim mai mult. E greu, într-adevăr, dar asta este situația. Trebuie să ne adaptăm la fiecare moment, să încercăm să îi ajutăm și pe ceii tineri, să capete cât mai repede încredere. E o șansă pentru toată lumea. 

Nu, cum să fim supărați pe Eșanu? Să nu uităm de câte ori ne-a salvat, câte puncte ne-a protejat. Mai are și el de învățat, la fel ca noi.
- Ricardo Grigore, fundaș Dinamo

Farul - Dinamo 3-0. „Câinii”, năuciți la Ovidiu

Farul a făcut cel mai bun meci al sezonului în fața „câinilor”. Spaniolul Jefte Betancor a dovedit din nou că este un transfer reușit. A deschis scorul în minutul 12, cu un șut plasat din interiorul careului.

Imediat după pauză, Jefte s-a înscris în cursa pentru reușita sezonului. A punctat cu o lovitură din propria jumătate. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 57, de George Ganea, în ciuda ocaziilor imense ratate de constănțeni.

Farul se instalează confortabil pe loc de play-off în Liga 1. Este pe 4, cu 11 puncte obținute în 6 runde. Are o apărare de invidiat, un singur gol încasat. De cealaltă parte, Dinamo rămâne cu 6 puncte, obținute împotriva celor două formații din Ilfov, Voluntari și Clinceni.

Emisiunea GSP Live după Farul - Dinamo 3-0:

Citește mai multe știri despre Farul - Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.