Liga 1

Cum vor şefii de la Dinamo să scape de interdicţia la transferuri: „Facem tot posibilul să deblocăm situaţia. Mergem în Elveția!”

Iuliu Mureșan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 august 2021

Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, a oferit noi detalii despre interdicția la transferuri a echipei din „Ștefan cel Mare”.

Conducătorul „câinilor” a vorbit după eșecul categoric suferit de echipa sa, 0-3 împotriva lui Farul Constanța. Mureșan consideră că tinerii lui Dinamo nu sunt pregătiți pentru duelurile din Liga 1 și că va face tot posibilul pentru a ridica interdicția la transferuri.

„Un meci în care echipa nu a avut consistență deloc. Se vede clar lipsa de experiență a băieților noștri tineri și se vede faptul că provin de la echipa a doua, de la nivelul Ligii a 3-a. E foarte mare saltul de la Liga a 3-a la Liga 1, deși au talent și sunt pregătiți bine. Nu avem ce face, decât să muncim mai mult pentru că nu putem face transferuri. 

E foarte greu să rezolvi problemele dacă nu aduci jucători. Facem tot posibilul să deblocăm acea interdicție să facem transferuri, acolo ar fi cheia rezolvării problemelor sportive la Dinamo.Din păcate nu pot da un termen, tot încercăm să facem mai multe acțiuni la instanțe din România și de afară.

Vom încerca să mergem chiar și în Elveția să ne întâlnim cu niște avocați care sunt foarte buni pe aceste probleme”, a spus Mureșan la emisiunea ”Digi Sport Matinal”

Farul - Dinamo 3-0. „Câinii”, năuciți la Ovidiu

Farul a făcut cel mai bun meci al sezonului în fața „câinilor”. Spaniolul Jefte Betancor a dovedit din nou că este un transfer reușit. A deschis scorul în minutul 12, cu un șut plasat din interiorul careului. Imediat după pauză, Jefte s-a înscris în cursa pentru reușita sezonului. 

A punctat cu o lovitură din propria jumătate. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 57, de George Ganea, în ciuda ocaziilor imense ratate de constănțeni. Farul se instalează confortabil pe loc de play-off în Liga 1. 

Este pe 4, cu 11 puncte obținute în 6 runde. Are o apărare de invidiat, un singur gol încasat. De cealaltă parte, Dinamo rămâne cu 6 puncte, obținute împotriva celor două formații din Ilfov, Voluntari și Clinceni.

Citește alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.