Stranieri

Alex Mitriță, deturnat din drumul spre Craiova de un român? Detalii despre posibila destinație a jucătorului

Alexandru Mitriță, la New York City FC // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 august 2021

Alexandru Mitriță (26 de ani), jucător care aparține de New York City FC, ar fi dorit de PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu (52).

Zilele trecute, Alexandru Mitriță s-a despărțit de echipa saudită Al Ahli, la care ar fi trebuit să evolueze până în ianuarie 2022. Fotbalistul român este în continuare legat de New York City FC, clubul care l-a cumpărat de la Universitatea Craiova, cu care mai are contract până în iulie 2022.

Alexandru Mitriță, la PAOK?

S-a discutat intens despre o revenire a lui Mitriță în Bănie, dar acum o nouă pistă a apărut pentru Alex. Ziarul Forza, din Grecia, a scris în ediția tipărită de astăzi despre interesul echipei din Salonic pentru Mitriță.

Potrivit sursei citate, alb-negrii caută o extremă, iar Alexandru Mitriță a fost identificat drept soluția ideală. Mai ales că Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, îl cunoaște destul de bine pe Mitriță. Cei doi au fost adversari în Arabia Saudită: Lucescu jr. o antrena pe Al Hilal, Mitriță evolua la Al Ahli.

Se întoarce Alexandru Mitriță la Universitatea Craiova?

Dacă nu se ajunge la o înțelegere cu PAOK, atunci Mitriță ar putea reveni la Universitatea Craiova, clubul care l-a vândut americanilor în februarie 2019.

Speculațiile au fost întreținute în ultimele zile chiar de jucătorul însuși, care a postat deunăzi un leu pe rețelele de socializare. Iar leul, se știe, e pe emblema juveților.

La rându-i, Ivan Martici, bunul său prieten, fost coechipier la olteni, a crescut pulsul suporterilor, cu o postare în italiană, sub mesajul de mulțumire adresat de Mitriță saudiților: „Și acum acasă, no?”

Se pare că negocierile pentru întoarcerea "Piticului" în Bănie sunt pe drumul cel bun. Multă vreme s-a vorbit despre un împrumut, doar până-n ianuarie, dar adevărata lovitură ar fi și o opțiune pentru un transfer definitiv, în condițiile în care, în februarie, mijlocașul intră în ultimul an de contract cu americanii.

„Pe Alex nu-l interesează salariul. Însă New York City va decide ce se va întâmpla cu jucătorul, au investit în el. Alex ar veni și fără bani la noi, însă e foarte greu să ajungă la Universitatea Craiova în perioada următoare. Deși noi ni-l dorim, iar el vrea să revină”, a declarat Mihai Rotaru, finanțatorul „alb-albaștrilor” în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.