Publicitate

Arsenal - Chelsea: Goluri multe la revenirea lui Lukaku în Premier League? Cotă mărită la 50 pentru ca ambele echipe să marcheze

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 august 2021

Arsenal și Chelsea se întâlnesc azi, de la 18:30, în cel mai așteptat meci din cadrul etapei a 2-a din Premier League. Derby-ul londonez se va juca pe arena „tunarilor”, dar toți ochii sunt pe echipa lui Tuchel, acolo unde va debuta Romelu Lukaku.

Arsenal a început noua stagiune la fel de prost cum a încheiat-o pe precedenta. Echipa pregătită de Arteta s-a făcut de râs pe terenul nou-promovatei Brentford, pierzând cu 0-2. Dincolo, Chelsea și-a respectat blazonul și a învins-o la scor de neprezentare pe Crystal Palace, scor 3-0.

Ținând cont de perioada pe care o traversează ambele echipe, Chelsea este favorită la casele de pariuri, dar e bine de știut că ultimul meci direct a fost câștigat de Arsenal. De fapt, „tunarii” au câștigat ultimele trei partide oficiale disputate împotriva lui Chelsea. Albaștrii au câștigat ultima dată în 2019, când au învins-o pe Arsenal în finala din Europa League, scor 4-1. Șase din ultimele opt partide directe au adus goluri în ambele porți. Pariorii pot profita dacă în partida Arsenal - Chelsea vor marca ambele echipe, un bookmaker important oferind cota 50 pentru goluri în ambele porți (detalii AICI)!

  • Lacazette, Thomas și Gabriel vor lipsi de la Arsenal, în timp ce Aubameyang este și el incert;
  • Pulisic și Loftus-Cheek sunt în carantină și ratează derby-ul, în timp ce Kante și Zyech au șanse mici să fie recuperați la timp după ultimele accidentări;
  • Partida de la Londra va fi condusă la centru de Paul Tierney.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru ca ambele echipe să marcheze în Arsenal - Chelsea a fost mărită la 50, în loc de 2,00. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.