Campionate

Situația lui Janusz Gol după despărțirea de Dinamo: „Are un proces cu ei”

Janusz Gol (dreapta), la Dinamo // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 august 2021

Janusz Gol (35 de ani) a revenit în Polonia după despărțirea de Dinamo. A semnat cu Gornik Leczna și așteaptă deznodământul procesului cu echipa din Ștefan cel Mare.

„Închizătorul” polonez Janusz Gol a evoluat un an la Dinamo, perioadă în care a adunat 27 de meciuri și 3 pase decisive pentru „câini”. A plecat de la Dinamo în această vară, alături de toți ceilalți străini rămași la club.

Janusz Gol a semnat cu Gornik Leczna și are un proces cu Dinamo

Între timp a semnat cu Gornik Leczna, club din prima ligă poloneză, și are deja 4 meciuri în începutul de sezon. Referitor la relația cu Dinamo, fotbalistul are un proces în desfășurare, potrivit spuselor lui Sergiu Hanca, fostul lui coechipier de la Cracovia, la rândul său ex-dinamovist.

„Am vorbit cu el, mi-a zis că are un proces cu Dinamo și atât. Avem o relație bună de familie, m-am împrietenit cu el, este un superbăiat. S-a întors în Polonia, am vorbit așa, în mare. De Dinamo a zis doar că are un proces și că va aștepta”, a spus Hanca, la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Sergiu Hanca: „Urmăresc Dinamo”

Sergiu Hanca a comentat și situația lui Dinamo, care are doar două victorii în acest început de sezon, acelea obținute în primele trei etape.

„Pe Dinamo o urmăresc mereu când pot. E greu pentru ei, la început celelalte echipe nu i-au luat în serios și probabil de asta au făcut puncte, dar acum nu mai reușesc nici să marcheze, d-apoi să câștige. Au nevoie de jucători cu experiență, am fost și eu de vârsta tinerilor și pot spune că am avut norocul să am lângă mine oameni cu experiență. M-au ajutat enorm”, a spus Hanca. 

Dinamo are trei înfrângeri consecutive, toate fără gol marcat: 0-3 cu Farul, 0-1 cu CS Mioveni și 0-1 cu Chindia.

VIDEO. Cătălin Munteanu, despre situația în care se află Dinamo: „E mai rău decât anul trecut!”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.