Liga 1

A venit verdictul în cazul accidentării lui Mateiu » Dorința mijlocașului oltean după intrarea horror a lui Izata

+10 Foto
Alexandru Mateiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 august 2021

Alexandru Mateiu (31 de ani) a primit rezultatul medicilor după accidentarea suferită în meciul cu Gaz Metan, când portughezul Diogo Izata l-a lovit cu cotul în plină figură.

În timpul emisiunii „Digi Sport Matinal”, moderatorul Viorel Grigoroiu a anunțat că a primit mesaje de la Mateiu prin care i s-a comunicat decizia medicilor.

„Mateiu are fractură de incisivi. Jucărtorul nu știe dacă poate să mânânce, are gura plină de sârme. Mi-a trimis niștye fotografii, dar nu pot fi date la televizor. Este ceva horror!”, a spus realizatorul emisiunii.

Jurnalistul a mai dezvăluit și care a fost marea dorință a lui Mateiu, pe care a dorit să o facă publică prin intermediul emisiunii Digi Sport.

„Izata a schimbat mai multe mesaje cu Mateiu de aseară și până acum. Diogo și-a prezentat scuze iar Mateiu, prin intermediul acestei emisiuni, ne-a rugat și face un apel către cei care vor judeca acest caz, mai exact Comisia de Disciplină, să nu-l suspende prea mult pe jucătorul Gazului, pentru că nu l-a lovit intenționat”, a mai precizat Viorel Grigoroiu.

Izata, intrare foarte dură la Mateiu

Mijlocașul portughez al medieșenilor i-a spart buza lui Mateiu, după o intrare inexplicabilă, la mijlocul terenului. Avertizat încă din minutul 67, acesta a văzut „roșu” direct din partea „centralului” Iulian Dima.

Arbitrul a vrut să-i acorde al doilea galben inițial, însă și-a schimbat decizia după ce a văzut efectele loviturii. 

Mateiu s-a resimțit serios, a sângerat câteva zeci de secunde și are probleme mari și la nivelul danturii. A părăsit terenul cu ambulanța și a fost transportat la spital, pentru mai multe investigații.

„Acum urmează Comisiile. Dați-le, fraților, 3 luni, 5 luni de suspendare pentru așa ceva! Fotbalul nu e cu cotul în gură. Nu suntem nici la box!”, a tunat fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu, în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.