Liga 1

Edi Iordănescu prefațează meciul cu Sepsi: „E o distanță destul de mare până la locul 1 și produce presiune suplimentară”

Edi Iordănescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 august 2021

Edi Iordănescu ( 43 de ani) a vorbit la conferința de presă despre meciul cu Sepsi, dar și de cele 10 puncte pe care trebuie să le recupereze în lupta pentru titlu cu CFR.

Suntem în fața unui joc important pentru că deja este competiție și în economia clasamentului sunt niște lucruri care nu ne fac plăcere, e o distanță destul de mare până la locul 1 și produce presiune suplimentară.

În afară de asta, întâlnim un adversar care este la un nivel foarte bun, în ciuda ultimelor rezultate, dar nu pot să mă las păcălit de ele”, a spus Iordănescu la conferința de presă.

Laude pentru Sepsi

Iordănescu a lăudat echipa antrenată de Leo Grozavu, chiar dacă aceasta ae un început de sezon dificil.

„Sepsi este o echipă bună, îl cunosc pe Leo foarte bine, este un antrenor extrem de implicat și știu cum gestionează echipa și momentele. Cred că participarea foarte scurtă în Europa a lor i-a dat puțin peste cap, dar dacă va uitați la lot veți vedea că nu sunt deloc inferiori, ba chiar din contră. 

Au schimbat structura de joc de la un meci la altul, mă aștept la un meci complicat cu o echipă agresivă, bine organizată. Sper să fim inspirați în alegerile făcute și băieții să intre și să interpreteze jocul în așa fel încât să ne ajute”, a mai spus tehnicianul FCSB.

Cordea: „Se simte că avem un plus de atitudine”

Andrei Cordea, mijlocașul roș-albaștrilor a vorbit în termeni laudativi despe noul antrenor al lui FCSB și este încrezător că se vor impune în meciul de pe Arena Națională.

„Întâlnim Sepsi, o echipă bună, știm că au jucători de viteză, jucători cu experiență. Totul depinde de noi, dacă vom intra montați 100% cred că vom câștiga acest meci. Este un antrenor foarte bun, mulți dintre jucători au lucrat deja cu el și se simte că avem un plus de atitudine. Sperăm să câștigăm meciul cu Sepsi.

Noi răspundem în fața antrenorului. Este un antrenor foarte bun, cred că a pregătit foarte bine meciul Sepsi. A zis că el o să fie «scutul» nostru și o să răspundem în fața lui”, a declarat Cordea.

Video. Conferința de presă a lui Edi Iordănescu înainte de meciul cu Sepsi

Citește alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.