Liga 1

Ultrașii Craiovei nu l-au uitat pe Cristi Neamțu: „Ai fost, ești și vei fi unul dintre noi!”

Ultrașii lui FCU Craiova nu l-au uitat pe Cristi Neamțu. Sursă foto: Facebook Peluza Sud 1997

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 22 August 2021

Azi, 22 august, Cristi Neamțu, regretatul portar al Universității Craiova, ar fi împlinit 41 de ani. Ultrașii din Peluza Sud 1997 nu l-au uitat pe fostul goalkeeper. 

Suporterii care încurajează FCU Craiova au mers la mormântul lui Cristi Neamțu pentru a-i aduce acestuia un omagiu. Tot astăzi, ei au publicat un mesaj prin care cinstesc memoria fostului portar.

Ultrașii Craiovei nu l-au uitat pe Cristi Neamțu

„Astăzi, Cristi ar fi împlinit vârsta de 41 ani dacă acea zi neagră de februarie n-ar fi avut acel deznodământ care a întristat întreaga țară.

Un talent înnascut, un suflet pur și un bărbat adevărat chiar dacă s-a stins la o vârsta mult prea fragedă… am putea să continuăm lista ore în șir, însă cel mai important lucru este ca ai fost, ești și vei fi unul dintre noi! Te vom iubi mereu și îți vom purta, pe veci, cu mândrie numele”, au scris pe Facebook ultrașii din Peluza Sud 1997.

Nici CS Universitatea Craiova nu a uitat de Cristi Neamțu. Cealaltă echipă a Craiovei i-a dedicat acestuia un mesaj pe contul de Facebook: „Mereu în inimile noastre”.

În 2022 se împlinesc 20 de ani de la dispariția lui Cristi Neamțu

Cristi Neamțu a decedat în februarie 2002, la 22 de ani, în cantonamentul din Cipru al Universității Craiova. La un antrenament, portarul a fost lovit cu genunchiul în cap de Șuleap. Portarul a intrat în comă și a fost dus de echipă la spital din cauză că salvarea și doctorul Liviu Bătineanu nu se aflau la teren. După câteva zile în comă, Neamțu a murit pe 20 februarie.

A fost ceva involuntar... Nu poți să treci așa ușor. Mulți m-au condamnat că nu am vorbit cu mama lui. Ce puteam să-i spun unei femei care și-a pierdut copilul? Că îmi cer scuze? Nu avea niciun efect... Nu știu dacă era vorba de teamă, dar simțeam că orice ar face nu ar schimba nimic situația 
- Marius Șuleap

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

VIDEO Marius Șuleap, mesaj pentru mama lui Cristi Neamțu: „Sunt nevinovat”

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.