Liga 1

Sepsi, în gardă înaintea meciului cu FCSB: „Un lucru mă neliniștește”

Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, a prefațat meciul cu FCSB de luni, ultimul al rundei #6 din Liga 1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 22 August 2021

Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, a prefațat meciul cu FCSB de luni, ultimul al rundei #6 din Liga 1.

  • Edi Iordănescu debutează luni la FCSB. Vicecampioana întâlnește pe teren propriu Sepsi, de la ora 21:30. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Telekom Sport 1 și Digi Sport 1.

Sepsi a obținut 0 puncte în ultimele 3 runde și se clasează doar pe locul 14. Antrenorul covăsnenilor a vorbit și despre omologul său de la FCSB, Edi Iordănescu.

FCSB - Sepsi. Leo Grozavu: „Ei nu pot schimba foarte multe”

>

„Venim după 3 meciuri în care nu am luat niciun punct, chiar dacă am fi putut mai mult. FCSB a schimbat antrenorul, e clar că toate energiile se canalizează altfel, jucătorii vor să arate antrenorului că merită un loc în echipă, e altă emulație.

E o perioadă mai puțin fastă și pentru ei, vor da totul ca să spele rușinea. Nu a fost mult timp la dispoziție pentru a schimba radical însă situația.

Indiferent de antrenor, prea multe nu se pot schimba, sunt acolo jucători valoroși, cu personalitate, care-și impun ei stilul de joc, cu controlul meciului, posesia mingii. Mă neliniștește faptul că au pierdut ultimul meci, nu-și mai permit pași greșiți, deja e o diferență de puncte față de primul loc”, a declarat Leo Grozavu.

Edi Iordănescu cheamă fanii la stadion » Mesajul transmis suporterilor de antrenorul celor de la FCSB

Edi Iordănescu, noul antrenor al lui FCSB, cheamă suporterii la meciul cu Sepsi de luni, partidă ce consemnează debutul tehnicianului pe banca vicecampioanei.

>

Antrenorul roș-albaștrilor le-a transmis un mesaj video fanilor: „Mâine eu voi fi pe Arena Națională! Voi?”.

Edi Iordănescu, despre meciul cu Sepsi: „E o distanță destul de mare până la locul 1 și produce presiune suplimentară”

Edi Iordănescu ( 43 de ani) a vorbit la conferința de presă despre meciul cu Sepsi.

„Suntem în fața unui joc important pentru că deja este competiție și în economia clasamentulu, sunt niște lucruri care nu ne fac plăcere, e o distanță destul de mare până la locul 1 și produce presiune suplimentară. În afară de asta, întâlnim un adversar care este la un nivel foarte bun, în ciuda ultimelor rezultate, dar nu pot să mă las păcălit de ele”, a spus Iordănescu la conferința de presă.

Sepsi este o echipă bună, îl cunosc pe Leo foarte bine, este un antrenor extrem de implicat și știu cum gestionează echipa și momentele. Cred că participarea foarte scurtă în Europa a lor i-a dat puțin peste cap, dar dacă va uitați la lot veți vedea că nu sunt deloc inferiori, ba chiar din contră. 

Au schimbat structura de joc de la un meci la altul, mă aștept la un meci complicat cu o echipă agresivă, bine organizată. Sper să fim inspirați în alegerile făcute și băieții să intre și să interpreteze jocul în așa fel încât să ne ajute
Edi Iordănescu, antrenor FCSB

Tot ce trebuie să știi înainte de FCSB - Sepsi:

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.