Campionate

Ronaldo „s-a scos” din echipa lui Juventus: „Vrea să plece” » Reacția clubului

+12 Foto
Cristiano Ronaldo e rezervă la Juventus în meciul cu Udinese, primul al sezonului din Serie A. Se pare că decizia de a nu juca din primul minut îi aparține portughezului, decis să plece din Italia!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 22 August 2021

Cristiano Ronaldo a fost rezervă la Juventus în meciul cu Udinese, primul al sezonului din Serie A. Se pare că decizia de a nu juca din primul minut i-a aparținut portughezului, decis să plece din Italia!

UPDATE, ora 21:40. Udinese - Juventus 2-2: seară nefastă pentru Cristiano Ronaldo

Ronaldo a intrat pe teren în minutul 60, în locul lui Morata, când Juve conducea cu 2-1. Ulterior, Deulofeu (83) a egalat pentru gazde, iar golul lui Ronaldo din prelungiri, 90+4, a fost anulat după intervenția VAR. Ofsaid. Și „galben” pentru portughez, care și-a scos tricoul după reușita cu capul.

UPDATE, ora 19:35. Reacție dinspre Juventus: „Cristiano va rămâne la noi 100%”

„Am decis împreună cu Ronaldo să fie rezervă. E normal. Cristiano va rămâne 100% la noi”, a declarat Pavel Nedved, vicepreședintele lui Juventus, pentru DAZN.

Cristiano pe bancă, înainte de meci

ȘTIREA INIȚIALĂ

„A fost cererea lui Ronaldo de a rămâne pe bancă, deoarece Cristiano speră să găsească o nouă echipă în zilele următoare. Juventus nu a primit încă nicio ofertă oficială pentru el”, a scris cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano pe Twitter.

Cum arată „11”-le lui Juventus cu Udinese: Szczesny - Danilo, De Ligt, Bonucci, Sandro - Bentancur, Ramsey, Bernardeschi - Cuadrado, Morata, Dybala 
Rezerve lui Allegri, aflat la primul meci oficial de la revenire: Pinsoglio, Perin, De Sciglio, Chiellini, Pellegrini, Rugani, Chiesa, Locatelli, Ranocchia, Kulusevski, Ronaldo, Kaio Jorge

Massimiliano Allegri: „Ronaldo mi-a spus că vrea să rămână la Juventus”

Anunțul e foarte surprinzător, întrucât Massimiliano Allegri (54 de ani), noul antrenor al lui Juventus, era sigur deunăzi că Ronaldo (36) va rămâne la „Bătrâna Doamnă”.

„Cristiano nu a vrut niciodată să plece de la Juventus. Hai să clarificăm problema. Ronaldo mi-a spus că vrea să rămână. S-a antrenat de fiecare dată așa cum trebuie și a fost mereu deschis”, a declarat Max Allegri, citat de CNN.

Cristiano Ronaldo mai are un an de contract cu Juventus. Nici directorul sportiv al torinezilor nu prevedea o despărțire de portughez în această vară.

„N-avem niciun semnal de la Ronaldo că ar vrea să plece. Nici noi nu vrem să ne despărțim de el. Suntem fericiți să-l avem pe Cristiano și pentru noul sezon”, declara în urmă cu o lună Federico Cherubin, directorul sportiv al lui Juventus, doar locul 4 în ultimul sezon de Serie A.

Ronaldo a venit la Juventus în 2018. Italienii au plătit 100 de milioane de euro în schimbul lui CR7 celor de la Real Madrid. Principalul obiectiv al mutării: câștigarea trofeului UCL, neîndeplinit până acum.

45 de milioane de eurovalorează Ronaldo, conform Transfermarkt

Analiză înaintea startului de campionat din Serie A

Lupta pentru scudetto nu oferă nicio mare favorită. Va fi greu ca Inter să-și apere titlul, după ce i-a slăbit efectivul. Juventus și Milan îi amenință poziția de campioană.

A pornit la drum și ultimul dintre cele 5 mari campionate ale Europei. Serie A încă resimte efectele crizei provocate de pandemie și asta face ca diferențele de valoare să nu mai fie atât de pregnante între aspirantele la scudetto.

Juventus e animată de ambiția de a-și recuceri poziția dominantă avută aproape un deceniu în Peninsulă. Și de aceea l-a rechemat pe Max Allegri, după ce a eșuat cu pariul Pirlo. „Va fi greu să repete succesele din primul ciclu. Totuși, e favorită înaintea lui Inter”, susține Capello. Locatelli e singura achiziție importantă.

FAVORITELE LA TITLU

Citește mai multe știri despre Cristiano Ronaldo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.