Liga 1

„Hoții, hoții!” » 3 faze controversate în Botoșani - Rapid: două „roșii” neacordate

+40 Foto
FC Botoșani - Rapid | În minutul 31, moldovenii au solicitat o lovitură de pedeapsă. Faza a fost extrem de grea, iar în final brigada condusă de Marcel Bîrsan a luat decizia corectă.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 22 August 2021

FC Botoșani - Rapid 0-2 | Meciul din Moldova a avut mai multe faze controversate de arbitraj.

1. FC Botoșani a cerut penalty în prima repriză

În minutul 31, moldovenii au solicitat o lovitură de pedeapsă. Faza a fost extrem de grea, iar în final brigada condusă de Marcel Bîrsan a luat decizia corectă.

Carnat a pierdut mingea în propria jumătate, fiind deposedat de Braun. Balonul a ajuns la Ongenda, iar francezul i-a pasat la rându-i lui Mihai Roman, aflat la limita ofsaidului. 

Veteranul lui Croitoru a șutat în piciorul lui Moldovan, apoi balonul a ricoșat la Fili, care a ratat din 7 metri. Albanezul a șutat direct în Belu-Iordache!

Toți jucătorii gazdelor au crezut că fundașul giuleștenilor a respins mingea cu mâna, au cerut insistent penalty și l-au înconjurat pe Bîrsan, în timp ce arbitrul se consulta cu asistentul de pe acea parte, Ciprian Danșa. 

„Hoții, hoții!”, au strigat și spectatorii. Reluările TV au arătat însă că mingea l-a lovit în abdomen pe Claudiu Belu.

Capturi TV @Digi Sport

2. Albu trebuia eliminat. N-a văzut nici măcar „galben”!

În minutul 36, Albu l-a călcat violent pe Eduard Florescu. Bîrsan nu i-a acordat nici măcar cartonașul galben, deși intrarea era de „roșu” direct.

Captură TV @Look Sport+

3. FC Botoșani, iertată și ea de o eliminare

Bîrsan a gafat și spre finalul primei reprize (45), când nu i-a arătat al doilea galben lui Alin Șeroni, pentru faultul acestuia asupra lui Bălan. Șeroni văzuse primul cartonaș în urmă cu două minute.

Captură TV @Digi Sport

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.