Liga 1

Ce a dus la dezbinarea vestiarului dinamovist: „Nu e un club ușor. Nevestele spun bârfe fără rost!”

Dinamo, în 2017

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 august 2021

Claudiu Bumba (27 de ani), jucător la Dinamo între februarie și septembrie 2017, a oferit detalii picante din vestiarul dinamovist în ultimul an în care „câinii roșii” au contat în lupta la titlu. 

Dinamo a încheiat sezonul 2016/2017 pe locul 3. A fost ultimul an în care „câinii roșii” au luptat pentru titlu, de atunci panta lor fiind una descendentă.

Totuși, în ciuda rezultatelor bune înregistrate pe teren, vestiarul condus de Cosmin Contra nu era unul unit. Jucătorii erau împărțiți în „bisericuțe”, iar tensiunea intervenea la tot pasul, spune Claudiu Bumba.

Claudiu Bumba: „Dinamo nu e un club ușor”

„Dinamo nu e un club ușor. Au fost momente grele și pentru mine, mai ales că nu mai jucasem de mult timp, au fost probleme cu cartea verde din moment ce eram în proces cu cei din Israel (Hapoel Tel Aviv, precedenta lui echipă, n.r.), chestii care te stresează. Eu individual nu am avut cel mai bun parcurs, dar echipa s-a bătut până în ultima etapă la campionat. 

La început am jucat, apoi s-a terminat campionatul și mi s-a spus că nu voi mai fi om de bază. Am luat-o ca atare, am încercat să îmi găsesc club, asta a fost. Nu voiam să joc câte 10 minute, am preferat să merg la Chiajna, să joc mai mult și să ajung la forma dorită.

Au fost niște probleme cu unii dintre jucători, erau bisericuțe. Erau tensiuni, în afara antrenamentelor și a meciurilor. Și între români, și cu străinii. Dar la meciuri nu s-a văzut lucrul ăsta, ceea ce este meritul lui Cosmin Contra”, a declarat Bumba la GSP Live. 

Claudiu Bumba, despre problemele de la Dinamo: „Nevestele bârfeau”

>

Întrebat de moderatorul Costin Ștucan ce a generat tensiuni în vestiarul lui Dinamo, Bumba a spus:

Răutăți, invidii, neveste. Mai spun bârfe care nu-și au rostul. Dar astfel de chestii cred că se întâmplă oriunde, nu doar la Dinamo. Femeile au un rol important în orice”.

Bumba, mijlocaș ofensiv, a adunat 14 meciuri, două goluri și o pasă decisivă în lunile petrecute la Dinamo.

Cum a arătat Dinamo în ultima etapă a sezonului 2016/2017, la 1-1 cu Astra

  • Titulari: Penedo - Romera, Nedelcearu, Dielna, Filip - Mahlangu, Busuladzic, Palic - Bumba, Nemec, Nistor
  • Rezerve: Cerniauskas, Maric, Oliva, P. Petre, D. Popa, Rivaldinho, Șerban

Citește mai multe știri din GSP Live: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.