Liga 1

Greșeală mare de arbitraj la Mioveni - FCU Craiova » Oltenii au avut un gol anulat eronat

Mioveni - FCU Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 23 August 2021

Partida dintre FC Mioveni și FCU Craiova a avut parte de o greșeală mare de arbitraj, oltenii lui Mutu fiind privați de un gol perfect regulamentar.

În minutul 62, la scorul de 1-0 pentru gazde, cei de la FCU Craiova au fost victimele unei greșeli majore de arbitraj, după ce arbitrul asistent a indicat ofsaid, în mod eronat, la reușita din scăriță a lui Hugo Vieira.

Atacantul oltenilor era scos din ofsaid de Scarlatache, care avea piciorul mai în spate decât corpul acestuia, însă tușierul Sebastian Gheorghe a ridicat fanionul eronat.

Nu e ofsaid! Jucătorul se află cu piciorul în spatele lui, mâna nu se ia în calcul, asistentul Sebastian Gheorghe de la Suceava are câteva meciuri internaționale… Putem spune că e o fază grea, dar faptul că jucătorii sunt apropiați, în câmpul vizual al arbitrului era ceva mai clar, deci trebuia să vadă
-Ion Crăciunescu, fost arbitru

Mioveni - FCU Craiova 1-0

Mioveni câștigă derby-ul nou-promovatelor și îi provoacă lui Adrian Mutu a 3-a înfrângere pe banca oltenilor. Elevii antrenați de Alexandru Pelici au deschis scorul rapid, în minutul 12, după ce Kovacic l-a faultat pe Bogdan Rusu în careu. Buziuc a înscris fără emoții de la punctul cu var. 

Craiova a făcut o primă repriză extrem de slabă, nereușind să-și creeze nicio ocazie de gol la poarta lui Ducan. Adrian Mutu a făcut 3 schimbări la pauza meciului pentru a anima jocul echipei sale. Și a reușit, oltenii fiind mult mai activi pe faza ofensivă. 

Minutul 62 a adus cea mai controversată fază a meciului, Vieira a reușit să egaleze pentru olteni după ce îl lobase superb pe Ducan, dar reușita portughezului a fost anulată eronat de tușierul Sebastian Gheorghe. Oltenii au căutat în continuare golul egalizator, același Vieira mai având o ocazie importantă. 

Pe finalul meciului, Oancea a fost eliminat din tabăra gazdelor pentru cumul de cartonașe, iar asta putea să îi coste. În minutul 92, același Vieira a ratat o ocazie imensă, șutul său cu stângul trecând milimetric pe lângă poartă. 

În urma acestui rezultat, oltenii rămân cu 7 puncte în timp ce Mioveni o egalează pe CSU Craiova, cu 9 puncte.

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.