Liga 1

Alexandru Pelici, prima reacție după ce a învins-o pe FCU Craiova: „ Ne-a ajutat și soarta”

Alexandru Pelici

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 august 2021

CS Mioveni s-a impus la limită, scor 1-0 în fața celor de la FCU Craiova. La capătul partidei, antrenorul gazdelor, Alexandru Pelici, a oferit primele reacții de după succesul echipei sale.

„E bine că am reușit, e o victorie muncită cu fiecare por, daca se poate spune așa. Îmi felicit jucătorii pentru efort, mă bucur din suflet pentru ei, au dat dovadă încă o dată de mult caracter, de multă dorinţă şi au jucat până la ultima picătură de energie.

 În momentul în care jucătorii Craiovei ne-au prins unu contra unu a fost deranj mare, pentru că au calitate foarte, foarte bună.

Îmi felicit din tot sufletul jucătorii, este o victorie foarte mare pentru noi, împotriva unei echipe care a adus jucători de mare valoare. Din fericire pentru noi, situațiile pe care și le-au creat le-au ratat și rezultatul a rămas același. 

Ne-a ajutat și soarta în momentele când nu am fost inspirați, dar una peste alta am muncit mult pentru această victorie și îmi felicit jucătorii. Suntem o nou promovată, suntem pe locul pe care suntem. 

Ne bucurăm, dar este important să rămânem cu picioarele pe pământ. Vrem să rămânem aceiași oameni, echilibrați, cum nu am făcut înmormântare când am pierdut, să nu facem nici nuntă acum pentru că ne așteaptă un meci dificil la Clinceni”, a declarat Alexandru Pelici la finalul partidei.

Mioveni - FCU Craiova 1-0 » Adrian Mutu, a 3-a înfrângere pe banca oltenilor

Mioveni câștigă derby-ul nou-promovatelor și îi provoacă lui Adrian Mutu a 3-a înfrângere pe banca oltenilor. Elevii antrenați de Alexandru Pelici au deschis scorul rapid, în minutul 12, după ce Kovacic l-a faultat pe Bogdan Rusu în careu. Buziuc a înscris fără emoții de la punctul cu var. 

Craiova a făcut o primă repriză extrem de slabă, nereușind să-și creeze nicio ocazie de gol la poarta lui Ducan. Adrian Mutu a făcut 3 schimbări la pauza meciului pentru a anima jocul echipei sale. Și a reușit, oltenii fiind mult mai activi pe faza ofensivă. 

Minutul 62 a adus cea mai controversată fază a meciului, Vieira a reușit să egaleze pentru olteni după ce îl lobase superb pe Ducan, dar reușita portughezului a fost anulată eronat de tușierul Sebastian Gheorghe. Oltenii au căutat în continuare golul egalizator, același Vieira mai având o ocazie importantă. 

Pe finalul meciului, Oancea a fost eliminat din tabăra gazdelor pentru cumulul de cartonașe, iar asta putea să îi coste. În minutul 92, același Vieira a ratat o ocazie imensă, șutul său cu stângul trecând milimetric pe lângă poartă. 

În urma acestui rezultat, oltenii rămân cu 7 puncte în timp ce Mioveni o egalează pe CSU Craiova, cu 9 puncte.

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.