Liga 1

Mutu: „Mioveni s-a apărat cu 6, 7 fundași” » Atacă arbitrajul: „Noi am marcat!”

CS Mioveni - FCU Craiova 1-0 | Adrian Mutu, antrenorul oltenilor, s-a plâns la final de arbitraj.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 23 august 2021

CS Mioveni - FCU Craiova 1-0 | Adrian Mutu, antrenorul oltenilor, s-a plâns la final de arbitraj.

„Cred că am dominat în totalitate jocul. Câteodată fotbalul e nedrept, iar eu cred că în seara asta nu meritam să pierdem. Ne-am făcut jocul, ei s-au apărat cu 5, 6, 7 fundași, câți aveau. Am și marcat... Am văzut în timpul meciului ce s-a întâmplat la acea fază. Vă las să vedeți câte greșeli au făcut arbitrii în defavoarea noastră.

Lipsa de eficacitate s-a văzut la ultimul șut. Ajungem în fața porții, deci producem fotbal, atacanții trebuie să fie mai atenți însă. Fotbalul se joacă pe goluri. Eu sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor. În afară de lovitura lor de cap din repriza a doua, ei n-au avut nicio ocazie. 

Putem să jucăm mai bine, dar eu cred că acest noroc care ne lipsește acum o să se întoarcă și o să avem și noi mai mult noroc. Nu mă recunosc învins, dacă vorbim de joc”, a declarat Mutu.

Jucătorii care au intrat și-au făcut datoria. Credeți că ei nu voiau să înscrie? Din păcate, n-a fost seara atacanților. În afară de CFR, pe noi nicio echipă nu ne-a dominat. Am jucat de la egal la egal și am dominat în toate partidele
Adrian Mutu, antrenor FCU Craiova

Noi jucăm a 4-a zi, Farul va juca a 7-a zi. Au 3 zile în plus de odinhă, aproape dublu
Adrian Mutu, antrenor FCU Craiova

CS Mioveni - FCU Craiova 1-0 » Adrian Mutu, a 3-a înfrângere pe banca oltenilor

Mioveni câștigă derby-ul nou-promovatelor și îi provoacă lui Adrian Mutu a 3-a înfrângere pe banca oltenilor. Elevii antrenați de Alexandru Pelici au deschis scorul rapid, în minutul 12, după ce Kovacic l-a faultat pe Bogdan Rusu în careu. Buziuc a înscris fără emoții de la punctul cu var.

Craiova a făcut o primă repriză extrem de slabă, nereușind să-și creeze nicio ocazie de gol la poarta lui Ducan. Adrian Mutu a făcut 3 schimbări la pauza meciului pentru a anima jocul echipei sale. Și a reușit, oltenii fiind mult mai activi pe faza ofensivă.

Minutul 62 a adus cea mai controversată fază a meciului, Vieira a reușit să egaleze pentru olteni după ce îl lobase superb pe Ducan, dar reușita portughezului a fost anulată eronat de tușierul Sebastian Gheorghe pentru un presupus ofsaid. Oltenii au căutat în continuare golul egalizator, același Vieira mai având o ocazie importantă.

Pe finalul meciului, Oancea a fost eliminat din tabăra gazdelor pentru cumul de cartonașe, iar asta putea să îi coste. În minutul 92, același Vieira a ratat o ocazie imensă, șutul său cu stângul trecând milimetric pe lângă poartă.

În urma acestui rezultat, oltenii rămân cu 7 puncte în clasament, în timp ce Mioveni o egalează pe CSU Craiova, cu 9 puncte.

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.