Liga 1

Ștefănescu a mai făcut o victimă la FCSB: abia revenit după accidentare, Florinel Coman a ieșit șchiopătând

Florinel Coman a ieșit accidentat în meciul cu Sepsi / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 august 2021

Florinel Coman (23 de ani), abia revenit după o accidentare serioasă, a ieșit accidentat în partida FCSB - Sepsi 1-1.

După ce Mitrea a ratat penalty-ul pentru Sepsi, Andrei Vlad și-a pus rapid echipa pe contraatac, iar Florin Coman a fost atacat violent undeva la mijlocul terenului de către Marius Ștefănescu. „Centralul” a lăsat jocul să continue, iar la prima întrerupere i-a acordat cartonaș galben jucătorului lui Sepsi.

Coman s-a accidentat, mai ales că a mai avut probleme medicale de curând. Ștefănescu a mai făcut, practic, o victimă la FCSB, după ce l-a accidentat în ediția precedentă pe Olaru. Iordănescu l-a introdus pe Mamut în locul lui Coman, prima schimbare la FCSB fiind făcută în minutul 71. 

FCSB - SEPSI 1-1. Florinel Coman, analizat de Ilie Dumitrescu: „Discret!”

Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător al Stelei și al echipei naționale, a analizat disputa dintre FCSB și Sepsi, încheiată 1-1. Multe aspecte din jocul roș-albaștrilor l-au nemulțumit pe „Mister”, printre care și evoluția lui Florinel Coman. 

În primul rând, Ilie Dumitrescu a taxat lejeritatea cu care roș-albaștrii au tratat multe momente din joc. La primul meci cu Iordănescu jr. pe bancă, elevii săi au greșit nenumărtate pase simple. Apoi, „Mister” l-a luat în vizor pe Octavian Popescu, singurul său remarcat fiind nou-venitul Cordea. Nici evoluția lui „Mbappe” Coman nu l-a satisfăcut pe Dumitrescu. 

„Am văzut multe pase greșite, ai nevoie de jucători care să creeze dezechilibru. Tavi Popescu, niciun fel de acțiune care să-mi amintească de Tavi Popescu din vremurile bune. Tănase a dat gol, dar a stat mult în părțile laterale. Florinel Coman, discret. Singurul care s-a ridicat la un nivel bun a fost Cordea, dar foarte puțin.

FOTO Cele mai tari cadre din meciul FCSB - Sepsi 1-1

VIDEO Paulo Vinicius, declarații după remiza FCSB-ului cu Sepsi

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.