Liga 1

„Vreau să felicit galeria FCSB!” » Patronul lui Sepsi a scăpat de marea temere: „Lucrurile revin la normal”

+41 Foto
Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, s-a arătat mulțumit după remiza echipei sale cu FCSB, 1-1

Articol de Vlad Nedelea  —  Tuesday, 24 August 2021

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, s-a arătat mulțumit după remiza echipei sale cu FCSB, 1-1, la București, iar în fața jurnaliștilor, după meci, a ținut să mulțumească galeriei gazdelor. 

Pentru Sepsi ultimele deplasări în Capitală au fost cu probleme, cu scandări xenofobe din partea galeriilor, ceea ce nu s-a întâmplat aseară, motiv pentru care patronul lui Sepsi a mulțumit fanilor și conducerii FCSB-ului. 

„Aș vrea să felicit galeria FCSB. Care și-a susținut galeria foarte corect timp de 95 de minute. Iată că se poate și așa, fără să urli despre adversari. Îi felicit! Ne-a fost teamă de scandări xenofobe. S-a tot întâmplat contra FCSB-ului. Iată că n-a fost cazul acum. Lucrurile revin la normal, pentru secolul XXI. Mulțumesc galeriei și conducerii FCSB-ului, pentru că au avut cu siguranță un cuvând de spus”, a zis Dioszegi. 

>

Laszlo Dioszegi: „Nu suntem prieteni nici cu CFR Cluj!”

După interviu, patronul lui Sepsi a intrat într-un dialog cu unul dintre fanii FCSB-ului. Nervos, suporterul a ținut să-i atragă atenția lui Dioszegi cu privire la rezultatele lui Sepsi cu CFR, covăsnenii având o singură victorie, chiar în play-off-ul trecut. Finanțatorul oaspeților a dat asigurări că Sepsi nu se va da la o parte în meciul contra ardelenilor, deși de la București au venit de multe ori săgeți în acest sens. 

„Nici cu CFR nu suntem prieteni. Din păcate am pierdut mereu 0-1. Așa se vede de la depărtare, dar să fiți siguri că vom juca la fel și cu ei. O să vedeți”, a zis Laszlo Dioszegi, la final, când tonul discuției devenise prietenos.

Feșnic, eroare în FCSB - Sepsi! Ion Crăciunescu: „Trebuia să fie eliminat”

Ion Crăciunescu, fost mare arbitru internațional, susține că Ovidiu Popescu, mijlocașul central al vicecampioanei, trebuia eliminat în repriza a doua. Este vorba despre faza din minutul 66, când Nicolae Păun a obținut penalty-ul ratat ulterior de Bogdan Mitrea. Lent, Ov. Popescu a șutat direct în adversarul său (foto). Feșnic a dictat, în mod corect, lovitură de la 11 metri, dar nu i-a acordat niciun cartonaș jucătorului în roș-albaștru.

Trebuia o măsură disciplinară, adică galben. În loc să dea în minge, dă în piciorul adversarului”, a declarat Crăciunescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

FOTO Cele mai tari cadre din meciul FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe 0-1

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.