Liga 1

Vedeta lui Sepsi a fost exclusă definitiv din lot! Grozavu confirmă: „E decizia mea”

+20 Foto
Tehnicianul Leo Grozavu a transmis un mesaj ferm conducerii, că are nevoie de 3-4 jucători pentru a-și completa lotul. FOTO: Vlad Nedelea

Articol de Vlad Nedelea  —  marţi, 24 august 2021

Lucrurile la Sepsi nu funcționează foarte bine, în ciuda remizei de pe Arena Națională cu FCSB, 1-1. Iar antrenorul Leo Grozavu a luat o decizie aspră în privința „decarului” echipei, Anass Achahbar (27 de ani), cel care l-a nemulțumit total în acest debut de campionat.

Anass Achahbar nu a făcut parte aseară din lotul lui Sepsi la remiza, 1-1, cu FCSB, de pe Arena Națională. 

Anass Achahbar, exclus definitiv din lot

Antrenorul lui Sepsi l-a exclus din lot pe Anass Achahbar, „decarul” formației și unul dintre oamenii de bază din sezonul trecut. Tehnicianul i-a transmis jucătorului și conducerii că nu se va mai baza pe el, fiind nemulțumit de randamentul din teren, de la antrenament și de parametrii pe care jucătorul îi are. 

După meciul cu FC Argeș, pierdut de Sepsi cu 0-2, Leo Grozavu a avut o discuție cu jucătorul, l-a scos din antrenament și i-a transmis că nu mai intră în vederile sale, nemulțumit fiind de atitudinea pe care olandezul crescut la Feyenoord o are.

Anass Achahbar

„Nu mai apare în echipă deoarece nu se pregătește cum trebuie. Nu e ceea ce eu aștept. Am avut multe discuții cu el. Nu aduce niciun plus acum. I-am tot dat șanse! Am vorbit, am căutat să-i găsesc coarda sensibilă, n-am reușit, am hotărât să nu mă bazez pe serviciile lui. Vedem ce se va decide în cadrul clubului, eu nu mă bazez pe el, clubul decide dacă îl mai ține sau nu”, a zis Leo Grozavu pentru GSP.

Sepsi i-a prelungit contractul iarna trecută

 Situația lui Anass Achahbar e cu atât mai complicată cu cât Sepsi i-a prelungit contractul iarna trecută. Fotbalistul care a prins 29 de meciuri în sezonul trecut, cu două goluri și 3 pase decisive, mai are contract până vara viitoare, cu opțiune de prelungire.

400.000 de euroe cota lui Anass pe transfermarkt, jucătorul având 4 apariții în acest sezon

VIDEO Bogdan Mitrea, supărat după remiza cu FCSB: „Putem spune că am pierdut 2 puncte”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.