Liga 1

Valid

Articol de Cosmin Lucaci  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul Diego Ruiz are şanse mari să continue cu CFR şi din vară.

500.000 de dolari trebuie să plăteas­că CFR Cluj lui Huachipato pen­tru transferul definitiv al argen­ti­nia­nului Diego Ruiz (27 de ani).

Împrumutat pînă la vară de la formaţia din Chile, vîrful sud-american a marcat golul calificării în semifinalele Cupei României, împo­triva Braşovului, fiind decisiv şi duminică seara cu Rapid. Pre­şedin­tele Iuliu Mureşan a declarat ieri că sînt şanse mari ca Ruiz să continue din vară. “Pînă acum şi-a făcut datoria şi a marcat exact cînd am avut nevoie. Mai întîi a făcut-o în Cupă, cu Braşovul, şi acum, cu Rapi­dul. A intrat bine în joc şi cu Pan­du­rii. Este un fotbalist cu un joc de cap foarte bun, ca şi Didy. L-aş vedea făcînd cuplu cu Fabbiani, însă numai în meciurile în care avem nevoie de doi atacanţi masivi. E prema­tur însă să spun că-l vom cum­pă­ra definitiv”, a spus Mureşan.

Şi Andone l-a lăudat pe ata­cantul poreclit Ivan Drago, după nu­me­le personajului din filmul Rocky. “Mă bucur că a marcat pen­tru că Ruiz este jucătorul care a primit cele mai puţine şanse dintre cei transferaţi în vară”, a spus Andone.

“Sper ca Steaua să se împiedice pînă la finalul campionatului şi noi să terminăm cu un punct peste ei”
Diego Ruiz Atacant CFR Cluj

Zamfir acuzat
Gigi Becali a insinuat la Realitatea TV că directorul executiv al “vişiniilor” se află în spatele unor aranjamente făcute de CFR. “Cînd făcea Mureşan şmecherii cu Zamfir atunci nu mai ataca fotbalul şi nu avea emoţii. I-am dat telefon lui Zamfir şi i-am spus: fraiere, se ascultă telefoanele şi poţi să ajungi la puşcărie. Dacă îi va prinde cu banii vor merge direct”, a spus Becali.

Coman din vară?
“Îmi doresc ca CFR să ia campio­na­tul”, a spus Dani Coman, portarul Rapidului, la finalul întîlnirii din Gruia. Adrian Ilie, managerul Stelei şi fostul impresar al jucătorului, a lansat ipoteza conform căreia de­cla­raţiile de curtoazie ale lui Coman au legătură cu un posibil transfer al acestuia, la Cluj, din vară. “Poate că Dani a ajuns la o înţelegere cu CFR şi dă declaraţiile astea”, a spus Ilie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.