Europa League

CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad 1-2 » Nici dacă voiau nu îl lucrau așa! Șumudică merge în Conference League, după un meci cu gafe de cascadorii râsului

+26 Foto
FOTO: Alexandra Fechete

Articol de Alexandra Fechete (foto)  —  joi, 26 august 2021

CFR Cluj a fost învinsă de Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, și la returul play-off-ului Europa League. Campioana României va evolua în grupele UEFA Conference League. 

CFR Cluj s-a bătut singură în Gruia. Toate evenimentele au curs împotriva lui Marius Șumudică. Sârbii au pornit cu avantaj încă din minutul 4, când Michael Oliver a dictat penalty la o fază ciudată, o presupusă ținere a lui Graovac asupra lui Degenek.

Marius Șumudică, „trădat” în CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad

CFR a avut 20 de minute bune, cu presiune constantă la poarta adversă. În acest interval a venit și reușita de 1-1, semnată de Debeljuh, cu o lovitură de cap, de pe linia porții.

Au urmat apoi gafele neverosimile din repriza secundă. Primul a comis-o Bălgrădean. La doar câteva minute de la introducerea pe teren, în locul accidentatului Arlauskis, portarul a trimis o pasă ideală la adversar. Fără să fie presat, l-a lăsat pe Milan Pavkov cu poarta goală, iar scorul a devenit 1-2. 

„Feroviarii” puteau obține o remiză de consolare, dacă „decarul” Ciprian Deac nu irosea cu multă lejeritate o lovitură de pedeapsă. Șumudică l-a și pedepsit, înlocuindu-l la următoarea întrerupere. 

Seara nefastă a fost desăvârșită de Jonathan Rodriguez. Mijlocașul a încasat două cartonașe galbene în decurs de 9 minute și a fost eliminat. CFR pierde cu 1-6 la general în fața Stelei Roșii și se pregătește acum de grupele Conference League. 

Statistica meciului, prezentată de Sofascore

Statistica meciului, prezentată de Sofascore

VIDEO Iuliu Mureșan: „Relația dintre Șumudică și suporterii CFR-ului s-a stricat”

>

FINAL. CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad 1-2

S-a terminat partida! Michael Oliver nu a arătat niciun minut de prelungire.
min. 84: Petrila încearcă o execuție rafinată, la colțul lung, cu mult efect. Mingea trece puțin pe lângă poartă. 
min. 78: Jonathan Rodriguez vede al doilea cartonaș galben și este eliminat.
min. 66: Ciprian Deac este înlocuit cu Alexandru Chipciu.
min. 63: Ciprian Deac ratează o lovitură de la 11 metri. „Decarul” a tras previzibil, pe centrul porții. Penalty-ul fusese obținut de Debeljuh, după o alunecare întârziată a lui Dragovic.
min. 54, gol Steaua Roșie, 1-2: Petrila pierde mingea la marginea careului advers. Sârbii pleacă pe contraatac, dar pasa decisivă este prea lungă. Bălgrădean o comite incredibil. Fără să fie presat de vreun adversar, degajează direct în piciorul lui Pavkov. Acesta trimite mingea în poarta goală. Marius Șumudică a fost surprins făcându-și semnul crucii pe marginea terenului.

A început repriza secundă! Bălgrădean îl înlocuiește pe Arlauskis în poarta campioanei CFR Cluj. Petrila intră și el în locul lui Păun.

S-a încheiat prima repriză!
min. 45+2: Păun pătrunde excelent din flancul stâng. Mingea este respinsă în bară.
min. 39: Sanogo vede cartonașul galben pentru o mână în gât aplicată lui Costache, chiar în zona băncii de rezerve. Marius Șumudică protestează vehement!
min. 34, Gol CFR Cluj, 1-1: Costache evită excelent un adversar, apoi centrează ideal pentru Debeljuh. Atacantul croat reia cu capul, de pe linia porții. 
min. 25: Sigurjonsson îl încearcă pe Bojan din afara careului. 
min. 23: Ratări în serie a campionilor României. Deac are ultimul șut, cu dreptul, din 11 metri, dar Borjan respinge în corner. 
min. 18: Păun șutază slab, de la 18 metri. Portarul sârbilor reține fără probleme.
min. 15: Degenek vede cartonașul galben pentru o intrare asupra lui Debeljuh.
min. 14: CFR Cluj beneficiază de primul corner. Deac, executantul fazei fixe, este surprins în ofsaid după o tentativă de un-doi cu Păun.
min. 4, gol Steaua Roșie, 0-1: Arlauskis ghicește colțul, dar nu poate bloca execuția lui Katai. 
min. 3: „Centralul” Oliver dictează penalty pentru oaspeți, pentru o presupusă ținere a lui Graovac asupra lui Degenek. Reluările nu au lămurit faza.
A început partida!

CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad, echipe de start

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, D. Ciobotariu, Graovac, Camora - Deac, J. Rodriguez, Sigurjonsson, Costache - Debeljuh, A. Păun 
Rezerve: Bălgrădean, Hindrich - Omrani, Chipciu, Latovlevici, Tahiri, Petrila, Guessouma, Alibec, Cestor, Itu 
Antrenor: Marius Șumudică

Steaua Roșie: Borjan - Gobeljic, Dragovic, Degenek, Rodic - Kanga, Sanogo, Ivanic - Ben Nabouhane, Katai - Pakvov 
Rezerve: Popovic, Gordic - Gajic, Babic, Pankov, Petrovic, Krsticic, Nikolic, Erakovic, Diony, Srnic, Krstovic 
Antrenor: Dejan Stankovic

Stadion: "Dr. Constantin Rădulescu"
Arbitru: Michael Oliver (Anglia)

VIDEO Cele mai importante informații înainte de CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad

>

Citește și alte știri despre CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.