Liga 1

Paul Anton, liber de contract! La câți bani a renunțat pentru a pleca de la Dinamo: „El chiar ne-a înțeles”

Mijlocașul Paul Anton (30 de ani) a căzut la un acord cu Dinamo și a devenit fotbalist liber de contract.

Articol de Viorel Tudorache  —  joi, 26 august 2021

Mijlocașul Paul Anton (30 de ani) a ajuns azi la un acord cu Dinamo și devine fotbalist liber de contract. 

Paul Anton a renunțat la suma de 38.000 de euro, reprezentând cele două salarii restante pe care ar fi trebuie să le primească după intrarea clubului în insolvență, și a devenit jucător liber de contract. Ceilalți bani pe care îi avea de recuperat rămân la masa credală. 

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a anunțat în această seară acordul dintre părți printr-o scurtă declarație pentru GSP.ro: „Îi mulțumim lui Paul. Spre deosebire de alții, el chiar ne-a înțeles”.

Paul Anton se desparte de Dinamo 

Paul Anton încearcă de săptămâni bune să obțină statutul de fotbalist liber. Comisia de Disciplină a FRF nu a oferit o decizie favorabilă jucătorului, așa că mijlocașul a fost nevoit să renunțe la o sumă importantă de bani pentru a se putea transfera. 

Paul Anton doar s-a antrenat cu Dinamo 

Paul Anton s-a pregătit în ultimele zile, normal, alături de echipă, doar că nu a făcut deplasarea la Constanța, pentru meciul cu Farul. Dario Bonetti a sperat până în ultima clipă că mijlocașul se va răzgândi și va rămâne sub comanda lui: „Cred că va reveni următoarea etapă. Atunci va fi apt. Eu sper să continue cu Dinamo, e un fotbalist foarte bun. El este apropiat de proiectul nostru, iar spre binele echipei, al nostru, ar fi bine să continue”.

Antrenorul italian s-a înșelat. Rămâne fără o nouă piesă de bază, într-un lot deja slăbit de plecările în masă din vară. În zona lăsată liberă de Anton, Dinamo îl poate folosi pe Alexandru Răuță. Bonetti a încercat să improvizeze cu Marco Ehmann și Steliano Filip.

VIDEO Ionuț Negoiță, interviu exclusiv pentru GSP.RO: „Mă simt mult mai bine după plecarea de la Dinamo”

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.