Europa League

Ianis Hagi, singurul fotbalist schimbat de Gerrard la Erevan, e criticat de scoțieni

Ianis Hagi, în Alashkert - Rangers 0-0 // foto: rangers.co.uk

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 august 2021

Titular la returul dintre Alashkert și Rangers (scor final 0-0, după 0-1 pentru scoțieni în tur) din play-off-ul Europa League, Ianis Hagi (22 de ani) a avut o prestație ștearsă, fiind singurul jucător schimbat de antrenorul Steven Gerrard pe parcursul meciului.

Seară de uitat pentru Ianis Hagi la Erevan. Titularizat de Steven Gerrard în returul play-off-ului Europa League, cu Alashkert, mijlocașul român nu a reușit să impresioneze. Din contră, a fost printre cel mai slabi jucători ai campioanei Scoției.

Ianis Hagi, prestație ștearsă în Alashkert - Rangers 0-0 

Ianis a ieșit de câteva ori în evidență, cu un șut de la distanță salvat de portarul gazdelor (minutul 18) și o lovitură de cap care a trecut mult pe lângă poartă (minutul 52), dar nu l-a impresionat pe Steven Gerrard, care l-a înlocuit cu Cedric Itten în minutul 64. De altfel, Ianis a fost singurul jucător înlocuit de Gerrard pe parcursul meciului.

Iar fanii din social media au părut ușurați de faptul că Ianis a fost înlocuit. „Foarte slab” și „În sfârșit” au fost câteva dintre reacții în momentul schimbării. 

Ianis Hagi, nota 5 după Alashkert - Rangers 0-0

Și publicația The Scottish Sun a considerat că Ianis a jucat sub așteptări. „Înlocuit după ce a făcut prea puțin pentru a impresiona. Nu a făcut suficient cât să primească nota de trecere”, au scris jurnaliștii scoțieni, care i-au acordat lui Ianis, totuși, nota 5.

Doar atacantul Alfredo Morelos a primit mai puțin, 4.

Rangers, în grupele Europa League 

Deși a jucat mai bine de o repriză în superioritate numerică, după ce James a fost eliminat în minutul 40, Rangers nu a reușit să înscrie în poarta armenilor. Chiar și așa, rezultatul din tur, 1-0, a fost suficient pentru ca trupa lui Gerrard să meargă în grupele Europa League.

Ianis Hagi are 6 meciuri în acest început de sezon, în care a înscris de două ori.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.