Liga 1

Un mare dinamovist, despre transferul lui Sorescu la FCSB: „E o mutare în regulă, nu ai de ales”

Sorescu ar putea ajunge la FCSB / Sursă foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 august 2021

Florin Prunea (53 de ani), fost portar și oficial la Dinamo, nu e deloc surprins de posibilul transfer al lui Deian Sorescu la FCSB. Fostul goalkeeper spune că mutarea golgeterului dinamovist la roș-albaștri nu ar trebui să-i afecteze pe suporterii „câinilor”. 

Prunea consideră că, având în vedere situația financiară dezastruoasă prin care trece Dinamo, oficialii ar trebui să-l lase pe Sorescu să se transfere la rivala de-o viață.

Florin Prunea: „E o mutare în regulă”

„Din punctul meu de vedere, e o mutare în regulă. Ești legat de mâini și de picioare. Ăsta e raționamentul pentru care ei vând la FCSB. Dinamo nu e rivala FCSB-ului în momentul de față. FCSB, Craiova, CFR sunt departe de Dinamo. Nu ai de ales în privința transferului, ești legat de mâini și de picioare”, a declarat Florin Prunea, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”. 

EXCLUSIV Iuliu Mureșan confirmă: FCSB, ofertă pentru Deian Sorescu

Gigi Becali a făcut o ofertă oficială pentru transferul lui Deian Sorescu (23 de ani) la FCSB. Dinamo a refuzat-o, dar este deschisă la negocieri.

„E adevărat că există o ofertă oficială din partea FCSB, la fel de adevărat este că Deian este jucătorul de care ne vom despărți cel mai greu, având cel mai mare impact pentru noi. E adevărat că banii ne ajută, dar nici nu putem ceda ușor orice jucător, mai ales că a plecat și Paul Anton, a reziliat joi seară.

Oferta este de 750.000 de euro. Nu știu dacă vor mai continua discuțiile, nu noi decidem, ci cei de la FCSB. Probabil că suma în jurul căruia discutăm este mai mare de un milion de euro”, a spus Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, pentru GSP.ro.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.