Liga 1

Gică Hagi, cucerit de echipa lui Adrian Mutu: „V-am spus!” + amical tare în weekend

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 august 2021

FCU Craiova și Farul Constanța au remizat, scor 1-1, în etapa cu numărul 7 din Liga 1. Gică Hagi este mulțumit de atitudinea elevilor săi, în fața unei formații pe care o consideră „printre cele mai bune din campionat”. 

„Noi suntem antrenori, reprezentăm două cluburi. V-am promis că va fi un meci foarte bun. Cred că ambele formații au contribuit la acest lucru, au încercat să domine jocul. Mă bucur pentru băieți, mai ales că au revenit după 0-1 în fața unei echipe cu galerie, cu tradiție, cu orgoliu. Am jucat până în ultimul minut și a venit golul. 

Sunt momente în care mingea intră și unele în care nu intră. Așa e fotbalul. Important e să muncim. Ne adaptăm programului, încercăm să îi punem pe toți la punct.

Felicitări și Craiovei, este o echipă bună. Mi-a plăcut mult. V-am spus, e una dintre cele mai bune. Au putere, au tehnică. Întrebați-l pe Adi dacă au șanse la play-off”, a spus Gică Hagi, la Telekom Sport. 

Farul, amical cu Galatasaray

Farul va profita de pauza provocată de meciurile naționalei și va disputa un meci amical în compania lui Galatasaray. 

Avem un meci amical cu Galatasaray duminică. Va fi frumos, vom acorda minute tuturor. La doresc multa baftă (n.r. lui Cicâldău și Moruțan). Au ajuns la un club imens. Au făcut un pas important în carieră. Le-am transmis să aibă ambiție.
- Gică Hagi

Domnul Hagi vrea perfecțiune. Noi trebuie să o oferim. Ne dorim să ajungem la un nivel mai ridicat. Un singur eșec, doar două goluri primite. Eu zic că e foarte bine. Suntem un club nou, cu mulți jucători noi. Sincer, noi suntem una dintre candidate și sunt sigur că vom termina în play-off. Nu sunt lipsit de modestie. Am văzut ce putem. Multe echipe vor, dar nu toate pot.
- Adrian Petre, atacant Farul

Clasamentul în Liga 1, după FCU Craiova - Farul 1-1

FCU Craiova ajunge la 8 puncte și ocupă locul 10 în Liga 1. De cealaltă parte, Farul se menține în zona play-off-ului. Are 12 puncte, un singur eșec și doar două goluri încasate în primele 7 runde.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.